Zasłużony Fragowicz Lunatyk^^ Opublikowano 9 Października 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 9 Października 2013 Witam. Co się dzieje z serwerem coraz częściej są na nim lagi .Ja mam ten problem i sporo innych graczy,więc wina chyba leży po stronie serwera.Pozdrawiam
Właściciel GET Opublikowano 9 Października 2013 Właściciel Opublikowano 9 Października 2013 Konfiguracja serwera raczej nie jest problemem. To, że lagi występują, nie oznacza od razu, że wina leży po naszej stronie, bo my nie hostujemy serwera i należy wziąć to pod uwagę. Sprawdzimy to i dzięki za zgłoszenie. Spodziewałem się tego, bo od kilku dni, serwer rzeczywiście ma mniejszą ilość graczy, tak nagle z dnia na dzień. 3
`M3ntos Opublikowano 9 Października 2013 Fragowicz Opublikowano 9 Października 2013 Jeżeli masz aż tak koszmarne lagi że nie potrafisz na nich grać lub nic innego z tym zrobić to porostu zmień dostawce internetu :)
Zasłużony Fragowicz Lunatyk^^ Opublikowano 9 Października 2013 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 9 Października 2013 Jeżeli masz aż tak koszmarne lagi że nie potrafisz na nich grać lub nic innego z tym zrobić to porostu zmień dostawce internetu :) Ale ja mam tylko na 4funie tak. Ping mam zwykle 20-30 no i właśnie na 4funie czasami skacze do 100 i już mnie laguje. Poweroflove ma to samo . Ps.Na szczęście to czasami jest,a tak to jest ok .
Właściciel GET Opublikowano 9 Października 2013 Właściciel Opublikowano 9 Października 2013 Ja myślałem, że problem związany z lagami nie dotyczy Ciebie, a tego, że cały serwer pada lub źle chodzi. Okazuje się inaczej, więc tutaj kolejny błąd w stwierdzeniu, że jest to nasza wina. Nie odpowiadamy za to jakie są trasy sieciowe od Twojego operatora do ATMAN.
Cytruus Opublikowano 20 Października 2013 Fragowicz Opublikowano 20 Października 2013 Hmmm,ciekawe ja nie mam zadnych lagow
Właściciel GET Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Właściciel Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie.Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi