Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Macie jakieś ulubione pozycje? Wieczory teraz coraz dłuższe, więc liczę na propozycję ;)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

69 lub na pieska, polecam.

wiedziałem że ktoś podłapie temat ale już nie chciało mi się edytować :D

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

No dużo jest fajnych filmów, więc co by tu wymieniać. Zależy w jakich pozycjach gustujesz :D

Jak coś humorystycznego i na luzie to polecam Smerfy (oczywiście nie mówię o odcinkach z wieczorynki tylko o wersji kinowej) albo Alicję w Krainie Czarów - ten film oglądam z ogromną chęcią za każdym razem jak leci w tv.

Z filmów akcji / fantastyki oczywiście podstawą są Transformersy wszystkie części oraz Fast and Furious.

Bardzo dobrym filmem jest też Kod da Vinci oraz Sherlock Holmes Gra Cieni, naprawdę polecam :D

A jak chesz powspominać melanż którego nie pamiętasz to Project X i Kac Vegas.

Jak już powiedziałem jest wiele fajnych filmów, jak mi się jeszcze jakieś fajne pozycje przypomną to dopiszę :P

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Pitbull polecam. Film i jest też serial, który jest rozwinięciem i kontynuacją filmu.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

"Dom bardzo nawiedzony" - parodia Paranormal Activity.

P.S Myślałem, że się posikam ze śmiechu :D

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

dokładnie ice ;) hehe dobry najlepsze było jak pchał tego murzyna i jak palił z nimi ;p 

Opublikowano
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Na forum cisza, na steamie cisza, a ja jestem ADHD'owcem, więc skoro mam czas, to polecę Ci kilka filmów. Nie wiem jak tam z Twoim gustem stoi, ale to tak... w boczek idzie, więc po kolei, w sumie te, które zrobiły na mnie wrażenie:

1. Constantine. - co mogę powiedzieć? Robi wrażenie + ten aktor, końcówkę polecam bardzo, więc cały film zleci Ci na emocjach, a na koniec będziesz miał dobre combo.

2. Kroniki Riddicka (wszystkie części) - to jest dopiero ZAJEBISTE. Nic dodać, nic ująć. [jak jesteś gejem, to spodoba Ci się aktor! <3]

3. Next - początek dobry, potem robi się takie lekko monotonne [środek], końcówka dobra, bo akcja jest. :)

4. Dzień, w którym zatrzymała się Ziemia - znów Keanu Reeves, cały film od początku do końca piękny, pokazuje problem ludzkości, a z drugiej strony litość i umiejętność wybaczania.

5. Transformers 1 2 i 3 - DZIEJE SIĘ!

6. Klątwa - jeśli lubisz się bać, to polecam, ale tylko i wyłącznie pierwszą część (jeśli będzie Ci się nudziło, to możesz również obejrzeć drugą, ale druga to już taka... jest, bo jest. Trzecia koszmar, nie polecam.)

7. Ink - zaraz po Constantine, to jest najlepszy film jaki widziałam, może nie jest idealnie nakręcony, ale naprawdę... jest taki jeden moment pod koniec, jeśli obejrzysz, będziesz wiedział o co mi chodzi, a póki co, to nie mam zamiaru Ci spoilerować. :-)

8. August Rush [nie patrz na polskie tłumaczenie] - jeśli ktoś powie mi, że ten film jest zły, to uduszę własnymi rękoma. Całą sobą polecam!

9. Wróg u bram - wojenny, dobry, poruszający (sama kiedyś marzyłam, żeby być snajperem).

10. Bez mojej zgody (jest również książka, ma inne zakończenie, ale wątpię, by faceci czytali książki, wola filmy, nie?)- nie wiem czy lubisz takie filmy, ale to jest... smutne, no nie powiem Ci nic innego, poruszające, bo z jednej strony zaciekłość i walka matki o życie córki, wykorzystując przy tym drugie istnienie jej dziecka, a z drugiej pogodzenie się ze śmiercią i dojrzałe decyzje nastolatki skazanej na śmierć.

11. Obecność - o w dupę, tyle powiem (nieco przewidywalny, ale da się to pogodzić z wrażeniami).

12. Pianista - tu już raczej zwrócona jest uwaga na konkretnego człowieka niż określonego żołnierza.

Dobra, na razie tyle, jak coś mi się przypomni, to Ci dorzucę.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Enq te filmy co podałaś oglądałem :* (obecność ,, ostroo ) 

Opublikowano (edytowane)

Polecam pacific rim jeśli ktoś lubi klimat robotów i tak dalej :) A jeśli chodzi o serial to polecam The Walking Dead. Tutaj jest stronka na której są wszystkie odcniki nakręcone do tej pory http://www.twoje-seriale.tv/the_walking_dead/  dobrze że jest lektor, bo  by z moim oglądaniem kiepsko było 

Edytowane przez szymon
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Aha, właśnie, dorzucam jeszcze dwa filmy. :)

13. Hitman - niby jest stwierdzenie, żeby nie oceniać książki po okładce, ale... tu spójrz tylko! Zachęca, no nie? Z pewnością! Nawet nie wiem co powiedzieć, bo tak się jaram tym filmem. 

14. Salt - można się podniecać Angeliną Jolie i jej ruchami! 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Constantine zapowiada się ciekawie ;)

• 3 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)
Trochę ich będzie 

1. The colony

Bardziej akcja i sci-fi, nawet dobry. Jedynie końcówka mogła inaczej się zakończyć.

Film można obejrzeć np. na: 

2. Elizjum

Serdecznie polecam jeżeli ktoś lubi akci/sci-fi. 

Dostępne na: 

3. Pacyfic Rim

Dość długi bo aż ponad 2h. Film miał być jednym z najlepszych 2013 roku lecz coś nie wyszło według sondaży. Mi osobiście się podobał.

4. Interview with a Hitman

Kto grał w gierkie Hitman ten wie czego można się spodziewać po filmie. Mi osobiście przypadł do gustu

5. Word War Z

Według mnie najlepszy o zombi

6. Świat w płomieniach

Atak na Biały Dom, ciekawy 

7. Koliber

Kolejny świetny film z Jason`em Statham 

8. XIII Spisek

Film:

9. Olimp w ogniu

10. Od kołyski aż po grób

11. Komórka

12. Tylko jeden

13. Protektor

14. Lot skazańców

Coś starszego 

15. Prawo zemsty

16. Wojownik

17. Uprowadzona

18. Uprowadzona 2

19. Człowiek pies

Też coś starszego

20. Podniebni przemytnicy

21. Złap mnie, jeśli potrafisz.

Stare czasy ale dość ciekawy 

22. Plan doskonały:

23. Mroczna dzielnica 

24. Strzelec

25. W cieniu chwały

26. Pod ścianą

27. Skazaniec

28. Po prostu walcz

29. Po prostu walcz 2

30. Ultimatum Bourne'a

31. Człowiek znikąd 

32. Hancock 

33. Mr. & Mrs. Smith

34. S.W.A.T. Jednostka Specjalna

35. Blood and Bone

36. Mechanik

37. Pozdrowienia z Paryża 

38. Miasto złodziei

39. Jestem bogiem

40. Wyścig z czasem

41. Dziewczyna z tatuażem 

42. Iluzja

43. Incepcja

44. Intruz

45. Parker

46. Sinister

47. Polowanie na łowcę

48. Kontrabanda

49. Blitz

50. Przypadek 39

51. Pamięć absolutna 

52. Oczy Julii 

53. Sęp (POLSKI) 

54. Elita zabójców 

55. The Iceman

56. Paranoja

57. Equilibrium

58. Ostatnie zlecenie

59. Premium rush

60. Bez reguł 

Jak coś to mogę potem Wam coś jeszcze dorzucić :P

Edytowane przez Doktor___.!
  • Ustrzel fraga! (+) 3
  • 7 miesięcy temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

Witam, gdyż jestem wielkim fanem dobrego kina akcji i dużo już obejrzałem, to postanowiłem sobie wypisać tu konkretne i dobre filmy bez przesadzonych efektów. A więc tak :

•  Jack Ryan teoria chaosu
  •  47 roninów 
  •  Lucy
  •  World war Z
  •  Elizjum
  •  American Sniper
  •  Więzień Labiryntu
  •  300 początek imperium
  •  Riddick
  •  Non-stop
  •  Olimp w ogniu
  •  Parker
  •  Sniper (wszystkie części)
  •  Ninja zabójca 
  •  Akt odwagi
  •  W obronie własnej
  • Czas zemsty
  • 12 godzin
  • Gość
  • Kula w łeb
  • Assault on Wall Street
  • Biały słoń

Miłego oglądania :) PS. Dodam niedługo więcej.

Edytowane przez JimiHumuhuma
  • Ustrzel fraga! (+) 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności