Smakosh Opublikowano 25 Września 2013 Fragowicz Opublikowano 25 Września 2013 W tym temacie piszecie najlepsze według was " czarne kawały " :DJa zapodam wam pierwszego wy piszecie reszte xDSiedzi laska sama w domu i ktos dzwoni na dzwonek xDDziewczyna otwiera dzwi i widzi przed nimi 2 panów z trumnami na ramionach.-Ale ja nic nie zamawiałem - mowi kobieta-Wiem, ze pani nic nie zamawiała .. Dzieci z Koloni wrociły xDhahahaha xD 1
Legendarny Fragowicz CyCu Opublikowano 25 Września 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 25 Września 2013 Fajne, mnie się ten kawał twój spodobał ;p. To moja kolej. Mój ulubiony jeżeli chodzi o czarny humor :). Seryjny morderca ciągnie kobietę do lasu w wiadomym celu. Kobieta krzyczy przerażona: - Ale ponuro i ciemno w tym lesie! Bardzo się boję! - No, a ja co mam powiedzieć? Będę wracał sam.I taki który mnie mniej rozbawił ale też spoko: Jasiu wieczorem biegnie do taty i mówi: - Tato, tato dom nam się pali! - Synku uciekaj szybko z domu, tylko cicho, żebyś matki nie obudził. 1
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 25 Września 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 25 Września 2013 A ja generalnie polecam stronę sadistic.pl. Dla odważnych jest dział hard, ale ryje banie, więc ostrzegam i nie biorę odpowiedzialności za zmiany w psychice. ;p Btw - za błędy wybaczcie. Komórka. 1
Smakosh Opublikowano 25 Września 2013 Autor Fragowicz Opublikowano 25 Września 2013 (edytowane) Ogladam sadistica xD Tylko jak zobaczyłem ostatnio jakiegos 12 letniego muzrzynskiego chłopcja spalili żywcem to mi sie odechciało Harda ;D a co do kawałów to Czytajcie toWiecie czym sie rozni marty Płód od kanapki ?-Kanapki nie rucham zanim ja zjem xD AlboWiecie ile jest wszystkich dzieci w etiopi?-15 kilo xD Edytowane 25 Września 2013 przez Smakosh 1
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi