Skocz do zawartości

Ankieta na rok 2026  

61 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy grasz na serwerze CS 1.6 - COD MOD?

• Tak
    • Nie, ale chętnie wejdę
    • Nie, bo nie lubię takich serwerów
  2. 2. Czy byłbyś chętny zagrać na serwerze CS:Source?

• Tak
    • Nie, wolę CS 1.6
    • Nie, wolę CS:GO / CS2
    • Nie, nie przypadła mi ta gra do gustu
  3. 3. Czy byłbyś chętny zagrać na serwerach CS 2? ( można wybrać kilka )

• Tak - na MIRAGE
    • Tak - na LOSOWYCH MOCACH
    • Tak - na AWP
    • Tak - na ARENA
    • Tak - na SURF
    • Tak - na 5 vs 5
    • Tak - na RETAKE
    • Nie - nie interesuje mnie ta gra
  4. 4. Czy byłbyś chętny na zakup odzieży lub gadżetów od Fragujemy?

• Tak ( odzież i gadżety )
    • Tak - ale tylko odzież ( koszulka / bluza / spodnie / skarpety )
    • Tak - ale tylko gadżety ( kubki / smycze / wlepki / inne akcesoria )
    • Nie
  5. 5. Jak oceniasz ostatni postęp zmian na projekcie oraz planowany kierunek rozwoju?

• Świetnie - widać ogrom serca i pracy [ możesz uzasadnić! ]
    • Bardzo dobrze - podoba mi się kierunek [ możesz uzasadnić! ]
    • Dobrze - mam małe zastrzeżenia [ możesz uzasadnić! ]
    • Średnio - mogłoby być lepiej [ możesz uzasadnić! ]
      0
    • Źle - nie tego oczekuję [ możesz uzasadnić! ]
  6. 6. Poleciłbyś zatem nasz projekt?

• Tak! [ możesz uzasadnić w temacie! ]
    • Niestety, nie... [ możesz uzasadnić w temacie! ]

Ankieta została zamknięta

• Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.
  • Ankieta została zamknięta 28.02.2026 o 23:00

Rekomendowane odpowiedzi

• GET zmienił(a) tytuł na To już 14 lat z Wami - dziękujemy!
Opublikowano

My również dziękujemy za możliwość miło spędzonego czasu na serwerach oraz rozwijania swoich umiejętności w grach , dobra zabawa i miło spędzonego czasu . Pozdrawiam ;)

• Ustrzel fraga! (+) 7
  • Serduszko fragowe (+) 2
Opublikowano

Z niecierpliwością czekam na Fragmaster :) i serwery cs:2.

Ciekawy jestem serwera dd2#3, jakie macie z nim plany i w jakich graczy celujecie.

• Ustrzel fraga! (+) 7
  • Redaktor
Opublikowano

Z niecierpliwością czekam na DD2 03 ;>

• Ustrzel fraga! (+) 7
  • [CS 1.6] Admin ZOMBIE MOD
Opublikowano
  • Administrator
Opublikowano

Nie ma żadnego owijania w bawełnę! @ GET  zaznaczył czarno na białym, co zostało wykonane, a co jeszcze trzeba dokończyć. Nie mogę doczekać się konkursów, które przygotowaliście. 

W dniu 1.01.2026 o 00:04, GET napisał(a):

To nie wszystko, gdyż prawdopodobnie za kilka tygodni uruchomimy sprzedaż bluz, spodni czy innych gadżetów.

Póki nie ma tych gadżetów - polecam koszulkę Fragujemy. Naprawdę dobra gatunkowo, tyle razy prana, a nic się z nią nie stało - warta swojej ceny!

To już 14 lat! Podziękowania dla całej społeczności oraz 100 lat dla Fraga! :fg_pepe_heart:

• Ustrzel fraga! (+) 7
  • Serduszko fragowe (+) 4
  • [CS 1.6] Opiekun Serwerów
Opublikowano

Również dziękuję za ogrom pracy włożonej oraz życzę 💯 lat dla Fraga!!! 

• Ustrzel fraga! (+) 6
  • Moderator Forum
Opublikowano

Z niecierpliwością czekam na serwer Deathrun. Wierzę, że wszystko idzie w dobrą stronę i niedługo tam sobie popykamy. 
Już od dłuższego czasu chodzi mi po głowie zakup koszulki od fraga, może właśnie teraz nadszedł ten czas. 

• Ustrzel fraga! (+) 7
  • Serduszko fragowe (+) 1
  • [CS 2 / CS:GO] Opiekun Serwerów
Opublikowano

Ja osobiście dodam od siebie jako opiekun serwerów CS:S, że na Steam trwa duża promocja na grę, bo aż o -80%. Gra  wychodzi nam za 9,19 zł! To nie jest naprawdę duży koszt, a wydaje mi się, że wiele osób tak jak ja przekona się do tej gry. Promocja trwa do 5 stycznia 2026. Zostało niewiele czasu!

Warto ją dodać do biblioteki, żeby ją po prostu sprawdzić, a jak Wam się spodoba to widzimy się na naszym serwerze FFA ;)

Z waszą pomocą jesteśmy w stanie zrobić naprawdę dużo, a na serwerze FFA nie poprzestać. W marzeniach (z tych bardziej ambitniejszych) chciałbym przenieść nam dobrze znanego ZOMBIE INFECTION do CS:S.

Ave FG!

• Ustrzel fraga! (+) 7
  • ZKKF
Opublikowano

Zmiany, zmiany i jeszcze raz zmiany. Świetnie, że brnie to w takim kierunku, który razem obraliśmy. Jesteśmy potężną społecznością i jestem przekonany o tym, że wspólnie będziemy osiągać jedynie sukcesy - niebyle jakie. Nic nie cieszy tak jak nieustanny rozwój i konsekwentne dążenie do wcześniej zamierzonego celu.

Dziękuję, że jesteście!

• Ustrzel fraga! (+) 6
  • King
Opublikowano

Co tu dużo pisać.... 

Dziękuję WSZYSTKIM którzy od tylu lat tworzą tą Legendarną Sieć :fg_pepe_heart:

eoBz3NI.jpeg

• Ustrzel fraga! (+) 5
Opublikowano

Rewelacja,  doskonale widać masę włożonej pracy 💪

Czekam z niecierpliwością na nowy serwer CS 1.6 dd2#3 👍

• Ustrzel fraga! (+) 5
  • [DC] Opiekun Serwera Discord
Opublikowano

Pamiętam jak zaczynałem swoją przygodę z fragujemy w końcówce 2021. Postęp jaki od tamtego czasu zaszedł widać gołym okiem, a zmiany odnośnie serwerów cs 1.6, cs:go, a także głosowych na pewno przyczyniły się do zainteresowania użytkowników, podsumowując czekam na dalsze zmiany odnośnie projektu z niecierpliwością! :D

• Ustrzel fraga! (+) 4
  • Administrator
Opublikowano

Już niedługo moje 2 lata jako Administrator tutaj, czas leci jak szalony!

Zmiany coraz szybciej i efektywniej są publikowane, mamy nadzieję iż przyjmiecie je gorąco! :fg_pepe_heart:

• Ustrzel fraga! (+) 4
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

piękna rocznica:fg_face_gigachad:

• Ustrzel fraga! (+) 5
  • GET przypiął/eła ten temat
Opublikowano

Bez owijania w bawełne, widać że @ GET jest dobrym kowalem, udowodnił to wykuwając ciężka pracą taką społeczność jaką mamy tu dziś, cieszę się że mogę być częścią tej historii i budować ją razem z wami. Dziękuje!

• Ustrzel fraga! (+) 4
  • The Lord Of The Weed
Opublikowano

No 14 lat na rynku to w ujj. Gratuluję silnej postawy i motywacji. Mam nadzieję, że za jakieś 5 lat znów będzie ta sama ekipa lub powiększona.

• Ustrzel fraga! (+) 5
Opublikowano

Ode mnie ogromny szacunek dla administracji za utrzymanie serwerowni przez tyle lat.

:fg_pepe_heart: :fg_face_major_ok:

• Ustrzel fraga! (+) 5
  • Premium
Opublikowano

Chodzą plotki, że jak GET zakładał Fragujemy, to Morze Martwe było jeszcze chore 🤣🤣🤣

A tak na poważnie, 14 lat w tej konkretnej branży to nie staż, to już epoka geologiczna. W świecie, gdzie technologie żyją krócej niż chomiki, ten projekt stoi niewzruszony jak cyfrowy monolit, Ba! Ten projekt wciąż staje się lepszy! Utrzymanie tego przy życiu przez tyle lat to dowód na żelazną dyscyplinę i masę ciężkiej, najczęściej niewidocznej pracy. Wielki szacunek za stworzenie fundamentu, który po prostu zajebiście działa.

Chapeau bas 💪

1768130956800(1).jpg

• Ustrzel fraga! (+) 6
Opublikowano

14 lat Fragujemy to kawał czasu i najlepszy dowód na to, że projekt tworzony z pasją, zaangażowaniem i konsekwencją potrafi przetrwać tyle lat. Były momenty radości i dumy, ale też nerwy, sprzeczki oraz ciężkie decyzje do podjęcia. Przez te lata zmieniały się serwery, ludzie, przepiękne Forum jednak jedno pozostało niezmienne - społeczność, która mimo trudniejszych chwil nadal tworzy to miejsce. To właśnie te wzloty i upadki zbudowały ten projekt i sprawiły, że dziś możemy mówić o tylu latach wspólnej pracy i zabawy. Nie zawsze było idealnie, ale robimy wszystko, aby wyciągać wnioski i iść do przodu.

Wierzymy, że kolejne lata przyniosą jeszcze więcej dobrych zmian. :fg_face_johny_bicek:

Dziękujemy wszystkim Fragowiczom za zaufanie, wsparcie i cierpliwość... szczególnie w momentach, gdy coś nie szło zgodnie z planem. Każdy z Was dołożył swoją cegiełkę do tego, gdzie jesteśmy tu i teraz. :fg_pepe_heart:

Mam nadzieję, że już niedługo będziemy wspólnie oblewać pełnoletność tego Projektu! <happy>

Happy Birthday Tort GIF by Zhot Shop

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Serduszko fragowe (+) 6