JakeTheSnake Opublikowano 25 Lipca 2025 Fragowicz Opublikowano 25 Lipca 2025 (edytowane) Serwer, na którym nadano karę: FFA Fragujemy Odznaki BF Nick z gry: JakeTheSnake Data nadania kary: 22:29:24 25.07.2025 Link do screenów lub povów: https://megawrzuta.pl/7axpfyuw Screenów chyba nie dostałem tylko odrazu perm po 15 latach powrotu nawet nikt nie sprawdza tylko wali perma gosciowi co składa was jakbyscie 1 raz grali a gracie codziennie.. Jeżeli dostałem screeny prosze o naprowadzenie gdzie moga sie znajdowac pobralem pierwszego lepszego non steama z cssetti v43 w cstrike nie posiadam zadnych screenow wiec albo ich nie dostałem albo prosze o pomoc w znalezieniu i udowodnieniu przede wszystkim typkowi który mnie zbanował że nie nadaje sie na ta funkcje Edytowane 25 Lipca 2025 przez JakeTheSnake has, 25 Lipca 2025 Pola, które informują Cię o treści, którą masz zamieścić w danym miejscu należy usunąć. Popraw te odwołanie, bo aż przykro się patrzy. Tytuł ogarnąłem za Ciebie, treść proszę poprawić, inaczej temat trafi do kosza.
Yami1337 Opublikowano 26 Lipca 2025 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 26 Lipca 2025 Nie czaje po co swoje gorzkie żale mi na profilu wylewasz ,bo starczyło tylko napisać odwołanie wg wzoru i czekać. Emocje widzę wzięły górę. Dostałeś bana na sprawdzenie demka, nie na screenshoty. Mam prawo nadać Ci i innym graczom takiego bana ,jeśli mam podejrzenia co do nieczystej gry. Takie tez w Twoim przypadku miałem, bo leciałeś celownikiem akurat tam, gdzie mi linie na ESP pokazywały. http://862256.node42.pukawka.pl/hltv-2507252208-de_css_cache-1753474080-1753475340.zip Od 8:56 prawo i lewo z kosą i sprawdzasz sobie czy nie rashują od B? 13:15 idealny one tap? 13:53 może fart i się ten drugi po prostu nałożył 14:46 wcelowanie i tap w model,bo myślał że to CT podchodzi? 15:27 niby 15 lat przerwy i znowu tapy lecą 19:20 czekanie i pick od razu w prawo na blisko na CT ,a równie dobrze mógł mu z lewej podchodzić czy od mida 20:28 jako jedyny nagła cofka z maina na rashujacych drzwiami CT ,infa nie było ,słyszeć ich raczej nie mógł Proszę sędziego o weryfikacje. Po za tym pierwszy raz Cię widziałem na serwerze do tego na nonsteamie ,gdzie się najczęściej ludzie "palą" + Twoja dziwna gra. Dowiedziałem się też na następnej mapie ,że grasz z dwoma kolegami papit2k i papit2k vermont ,więc ciekaw jestem czy nie leciało też tam między Wami info na prywatnym czacie głosowym, gdzie się znajdują przeciwnicy. Oprócz tego Twój movement (mam na myśli tzw duckowanie) ,nie wygląda jakbyś ledwo co grę odpalił po 15 latach przerwy, tak jak się tłumaczysz. Stąd tym bardziej mi ta Twoja gra nie pasuje do Twojej wersji powrotu po X latach. Mogę się oczywiście tez mylić i mimo tylu lat przerwy czujesz gierkę i masz niebywałe szczęście jak np w 1 rundzie czy pozostałych akcjach.
[DC] Opiekun Serwera Discord KuToRi Opublikowano 26 Lipca 2025 [DC] Opiekun Serwera Discord Opublikowano 26 Lipca 2025 8:56 +/- nie podoba mi się jedynie to wcelowanie przez ściany 13:15 - 13:53 - 14:46 +/- 15:27 +/- 19:20 +/- 20:28 - Nie jestem pewny co do tego demka, są jakieś dziwne jak dla mnie wcelowania, ale ostateczną decyzje przekażę @ WheaRe. 2
Właściciel GET Opublikowano 26 Lipca 2025 Właściciel Opublikowano 26 Lipca 2025 O czym my tu dyskutujemy? Chłop nie umie po 15 latach złożyć we właściwym dziale odwołania, a pruje się do każdego. Kosz.
Właściciel GET Opublikowano 26 Lipca 2025 Właściciel Opublikowano 26 Lipca 2025 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Kosza [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi