Skocz do zawartości

[KOSZ] Odwołanie od wargoda - 4LPH4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer, na którym nadano karę:  ZOMBIE INFECTION

Nick z gry: 4LPH4
Data nadania kary: 04.06.2025 - 20:17:57

Opis zdarzenia: zostałem wzięty na wargoda musiałem już kończyć niestety tak wyszło wiem źle to wygląda że uciekłem od wargoda 
Czy przyznajesz się do używania oszustwa:  nie przyznaje się nigdy nie używałem wspomagaczy na serwerze zombie i tak zostanie (w powodzie mam wpisane czerwony wargod) chociaż wargoda nie robiłem nawet więc skąd pewność
że na zombie byłem odpalony a co wam szkodzi odbanować i sprawdzić czy używam jakiś wspomagaczy bo to  że wcześniej miałem czerwone wargody to nic nie znaczy 

• Śmiech 3
  • Złość 1
Opublikowano

Ile jeszcze tematów stworzysz? Czy tak ciężko jest zrozumieć powód bana ?

Po pierwsze, dostałeś bana od @ Damo  na 2 lata z powodem ucieczka od wargoda, po screenach jakie przedstawił, ewidentnie od niego uciekłeś .

Po drugie, posiadasz 3 spalone wargody (czerwone reporty), dlatego zmieniłem powód bana z "ucieczka przed wargodem" na "czerwony wargod". 

spacer.png

W regulaminie jasno jest napisane, że zabronione jest "Posiadanie czerwonego raportu ( tzw. "Red WarGod" ) w ciągu ostatnich 2 lat." czyli ban na 2 lata.

Sorry ale Twoimi tłumaczeniami po prostu się kompromitujesz, z racji tego, że ciągle tworzysz w tej sprawie nowe tematy, to ten zostawię dla @ Główny Sędzia Ocen, może jego decyzje w końcu do Ciebie dotrze.

• Administrator Główny
Opublikowano

A informację przedstawione w końcowym szablonie to się czytało?

[!] Jeśli nie zgadzasz się z powyższą decyzją, prosimy o zgłoszenie do Opiekuna Sędziów, który ponownie rozpatrzy Twoje odwołanie!

Zgłoszenie do Opiekuna Sędziów o ponowne rozpatrzenie to nie jest wstawienie tego samego tematu jeszcze raz totalnie bez sensu.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Administrator Główny
Opublikowano

fg_gun.png

*** Wiadomość została wygenerowana automatycznie ***

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Kosza

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!

• Ustrzel fraga! (+) 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności