Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

No i własnie nie prawda bo ban jest dopiero jak są sygnały i widać że coś jest nie tak , mówienie że oceniam graczy po tym jak grają przeciwko mnie to już wogule totalna brednia i głupota ,zawszs oglądam pov'a podejzanego gracza , "wysokie ego" ręce opadają skąd ci przychodza do głowy takie pomysły 

"ręce opadają" na twoja ortografie

Opublikowany:  1 minutę

Nie wiedziałem że masz aktywnego bana dopiero po zbanowaniu cie na nicku : sarmata zobaczyłem odwołanie na forum o nicku "cue" i skojarzyłe ze taka osoba była kiedyś banowana i koazało się że masz aktywnego bana ,co do gracza scozzy (aka Krzyk) to on dostał bana od Geta a kiedy był ostatni raz od tego czasu na serwerze to nie mam pojęcia bo go nie słyszałem ani nie widziałem na żadnym mulciaku 

przeciez kolego drogi ty gdy gralem przed banem od geta mowiles do mnie ze nie gadasz ze mna bo mam "aktywnego bana"

Opublikowany:  2 minuty i 27 sekund

Gracz Root był długo sprawdzany przez całą administracje i dopiero po jakimś czasie jak była pewność poszedł ban więc nie trafny argument , a jego multi-konta są co chwile banowane 

Gracz root na nasze zlecenie cheatowal na twoich oczach zeby sprawdzic czy go wykryjesz.Grajac oczywiscie na wh nie wykryles go ogladajac go cala mape dno.

Opublikowany:  4 minuty i 11 sekund

No i własnie nie prawda bo ban jest dopiero jak są sygnały i widać że coś jest nie tak , mówienie że oceniam graczy po tym jak grają przeciwko mnie to już wogule totalna brednia i głupota ,zawszs oglądam pov'a podejzanego gracza , "wysokie ego" ręce opadają skąd ci przychodza do głowy takie pomysły 

Takie pomysly biora sie miedzy innymi przez to ze mnie,sarmate,karwato podejrzewales o cheaty a nawet mnie i cue zbanowales za cheaty ktorych nie mielismy na cale szczescie karwato nie jest jeszcze ofiara twojego chujowego adminowania

Opublikowany:  5 minut i 28 sekund

Gracz "szisza" jest cały czas na sprawdzany rowniez przez większość administracji i nikt u niego nic nie wykrył a mówienie że go nie oglądam to bzdura i to że mi sie go "nie chce oglądać" to jeszcze większa ponieważ był dziesiątki razy spectowany

Gracz szisza ma spektator liste i nigdy nie wykryjesz go ogladajac go w meczu nie wiem czy u ciebie na slasku odkryli dema ale jak tak to sugeruje ogladnac leniu.

Zawsze jak jestem na serwerzs i słysze że coś się dzieje to reaguje i odpowiednio karam więc znów argument z niewiadomo skad

moze dlatego ze nie mutujesz przykladowo SLASHERA ktory trollowal przez 6map mial staty co mecz 0-20 a ty ogladajac slyszac co mowi nic nie zrobiles nie raczyles nawet powiedziec mu zeby sie ogarnal zaprzeczysz?

A to ze nie chcesz z nami rozmawiac jest konsekwencja tego ze nie masz argumentow zeby nas przegadac

Edytowane przez Yankes
Majtol,

Naucz się cytowania przed napisaniem jakiegokolwiek postu, a później pouczaj innych.

• Karambit w plecy (-) 2
  • Zmieszanie 1
Opublikowano
1 minutę temu, Yankes napisał(a):

moze dlatego ze nie mutujesz przykladowo SLASHERA ktory trollowal przez 6map

SL4SH3R dostał wtedy kicka, a to że trollował 6map to dowiedziałem się dopiero po kicku bo na moich oczach trollował półtory mapy

Opublikowano
Teraz, Detoxx napisał(a):

SL4SH3R dostał wtedy kicka, a to że trollował 6map to dowiedziałem się dopiero po kicku bo na moich oczach trollował półtory mapy

fajnie ze odnosisz sie tylko do jednego argumentu XDDD I prawda jest taka ze kicka dostal po nacisku graczy gdy dowiedzieli sie ze caly ten czas byles na serwerze gosciu juz pomijajac fakt ze powinien dostac za to przynajmniej bana na kilka godzin

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Właściciel
Opublikowano

Fajnie, a kto Cię pytał o zdanie? Wypierdalaj stąd, multi-koncie ( przepraszam, 4 konta i średnio rejestracja co pół roku ).

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności