Właściciel GET Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Właściciel Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Cześć! Proponuję wykonanie coś na wzór dawnego /los, ale coś jeszcze lepszego. Mianowicie loterię, w którą można zagrać co 5 minut. Na początku rundy można zapisać się w loterię i do wygrania będą: fragi, granaty, pieniądze. Ten kto wygra, otrzyma nagrodę w nowej rundzie. W dodatku, proponuję 2 dodatkowe fragi z shoutguna (nie szybkiego a pompy!), a za zabicie z kosy aż 3 fragi. No i oczywiście kwestia restartu po 15 sekundach - zrobić? BTW. Może urozmaicić bombę i na 10 sekund przed wybuchem bomby, pojawi się sam tekst na hudzie po 4 serie: Za chwilę będzie eksplozja, je je.... z pragnienia wybuchnia bomba, łoooo... wysadzi nas na calego, je je.... pragniemy dzis tylko tego ooo... 1
milis3 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 20 Sierpnia 2013 (edytowane) 1) los - na tak 2) szotgun x2 na nie, broń jak każda inna 3) knife x3 na nie, według mnie x2 starczy, za dużo ludzi będzie z nożem biegało - łatwe fragi :P 4) restart po 15 sec na tak 5) bomba -napisy na nie, już bym wolał muzykę, sam tekst to taki troch kiczowaty Edytowane 20 Sierpnia 2013 przez milis3
ziomeczek Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 20 Sierpnia 2013 1) los - na tak 2) szotgun x2 na nie 3) knife x3 na Tak 4) restart po 15 sec na tak 5) bomba -napisy na Tak 1
Właściciel GET Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Właściciel Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Tylko szkoda, że uzasadnienia nie napisałeś ;/ Bo ta bomba byłaby całkiem w porządku z tymi napisami osobiście uważam. Przesuwałyby się te napisy, to mniej-więcej wyglądałoby jak na puchatku 4FUN. Oczywiście dorobiłbym możliwość wyłączenia tego.
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 20 Sierpnia 2013 A ja tylko na 'pompę' jestem na nie, cała reszta pasuje, bo to fajne urozmaicenie, nawet jeśli się nie spodoba, to można coś cofnąć, a tak... czemu nie? :D
^FreeZ Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 20 Sierpnia 2013 1. Los - tak 2. Shotgun - nie 3. Knife - tak 4. Restart - tak 5. Bomba - nie (Uważam, że jest to zbędny dodatek, w niektórych sytuacjach mógłby nawet przeszkadzać w grze. Jak to mówią: co za dużo to niezdrowo)
Właściciel GET Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Właściciel Opublikowano 20 Sierpnia 2013 5. Bomba - nie (Uważam, że jest to zbędny dodatek, w niektórych sytuacjach mógłby nawet przeszkadzać w grze. Jak to mówią: co za dużo to niezdrowo) Toć przecież napisałem, że będzie możliwość wyłączenia tego ;) Wątpię, aby to tak przeszkadzało, skoro to będą małe napisy na dole ekranu.
19laxor23 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Fragowicz Opublikowano 20 Sierpnia 2013 1. Los - tak 2. Shotgun - nie 3. Knife - tak 4. Restart - tak 5. Bomba -neutral a nie można zamiast napisu zrobić melodie ? że po postu będzie to śpiewane ? // połączone posty nesty
Zasłużony Fragowicz Hs^Fatal1T Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 20 Sierpnia 2013 1. Los - nie miałem okazji grać na 4funie w czasach gdy jeszcze było to wgrane (niestety) i jestem ciekaw jakby to wyglądało więc jestem na tak. Ale z jakiś powodów zostało to potem usunięte z serwera, plugin nie przyciągnął graczy? 2. Shotgun - broń bardzo rzadko kupowana, spokojnie można by dać 2 fragi za killa, być może więcej osób by go kupowało, ciekawe urozmaicenie i jestem na tak. 3. Kosa - co do tej propozycji jestem na nie, 3fragi to zdecydowanie za dużo za zabicie. 4. Restart - na tak 5. Napisy uważam za zbędne i jestem neutralny co do tego.
Zasłużony Fragowicz sasakirou Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 20 Sierpnia 2013 1) los - na tak 2) szotgun x2 na nie 3) knife x3 na Tak 4) restart po 15 sec na tak 5) bomba -napisy na Tak Dokładnie tak samo jak moje Kochanie :)
Didek Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 20 Sierpnia 2013 1. Los - tak 2. Shotgun - nie 3. Knife - tak 4. Restart - tak 5. Bomba - tak
Zasłużony Fragowicz koval Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Los jak za starych czasów może być, jeśli będzie opcja wylosowania wybuchu i te inne faile niekorzystne dla losującego. Shotgun myślę, że niczym się nie wyróżnia, więc zostawiłbym bez zmian. Knife - jak najbardziej na tak. Restart także na tak. Jeśli będzie możliwość wyłączenia tego to na tak.
Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 20 Sierpnia 2013 1. Los - tak2. Shotgun - tak3. Nóż - tak4. Restart - nie5. Bomba - wolałbym muzyczke zamiast napisów
Grzesio Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 20 Sierpnia 2013 1. Los - tak2. Shotgun - tak3. Knife - tak4. Restart - tak5. Bomba - tak
Zasłużony Fragowicz Władek Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 20 Sierpnia 2013 1. Los - jak najbardziej 2. Pompa - oczywiście, że tak 3. Nóż - hmm 3 fragi, to sporo; sądzę, że 2 fragi wystarczą 4. Restart - 10 sekund bedzie idealnie, gracze zdążą wejśc 5. Paka - ciekawa opcja, można wgrać
Polny/SENNA PUENTA Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 20 Sierpnia 2013 PROPOSUJE WSZYSTKO MOJEGO OJCA. XD 5x TAK . 2
Właściciel GET Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Właściciel Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Mogę dodać i muzykę. Będzie menu specjalne (jeśli w głosowaniu przejdzie ta propozycja), w której będziemy mogli sobie dopasować to, co chcemy. Nawet, aby zlikwidować napis kiedy wybuchnie bomba. To wszystko idzie zrobić i nie widzę problemu, a trzeba czymś przyciągnąć jeszcze graczy. Osobiście co do takiego restartu, wolałbym dodać na DD2 coś takiego niż 4FUN. Nie widzę sensu, aby było to 15 sekund. Możliwe, że 10 byłoby rozsądniejsze. Co do pompy, zachęci to do używania shotguna i zawsze jest to jakieś urozmaicenie. Stawiamy przecież Panowie na fragi - bo przecież nie bez powodu nasza sieć nosi nazwą "fragujemy" ;)
Legendarny Fragowicz Bangarang Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Wszystko tak
Właściciel GET Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Autor Właściciel Opublikowano 21 Sierpnia 2013 1. Los - nie miałem okazji grać na 4funie w czasach gdy jeszcze było to wgrane (niestety) i jestem ciekaw jakby to wyglądało więc jestem na tak. Ale z jakiś powodów zostało to potem usunięte z serwera, plugin nie przyciągnął graczy? To nie jest los tylko mowa o LOTTO. Los przyciągał graczy, aczkolwiek był wykonany strasznie. Istniało podejrzenie, że to przez niego serwer mógł się ciąć. Lotto ma być zastępcze za los, tylko różnica podstawowa między tymi jest taka, że jak losowałeś, to wygrywałeś od razu. Natomiast w lotto, wygraną zdobędziesz na następną rundę. Oficjalnie jak będzie lotto wyglądać, napiszę jutro lub dziś wieczorem. Na pewno się on pojawi. Frag z shotguna: na tę chwilę większość głosów na nie, więc na razie się to nie pojawi. Może kiedyś. Frag z knifa: większość na tak, więc zrobię to jeszcze dziś. Oczywiście fragi 3x będą dostępne tak jak dotychczas tylko na wybranych mapach, np. cs_ czy de_ - ma to zachęcić do tego, aby wykorzystywać sytuacje możliwe, aby z noża zabić :-) Restart po 10 sekundach również się dziś pojawi. Bomba: w dalszym ciągu nie wiem czy wgrać zarówno muzykę i napisy, a potem dać opcje do wyboru, aby każdy sobie ustawił jak chciał. Ja bym wolał same napisy bez muzyki, aby nie psuć tego klimatu. Uważam, że napisy będą dobre i jeśli komuś będą one przeszkadzały, to sobie je wywali. Coś takiego podobnego o czym ja mówię występuje na puchatku 4FUN. Jeśli ktoś ma ochotę sprawdzić jak to wygląda, to zapraszam. Zachęcam do dyskusji dalszej. 2
milis3 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Nie wiem czy coś takiego da się zrobić, ale zamiast dodatkowego fraga tylko za zabicie z shotguna wprowadzić broń mapy/rundu, która przy zabiciu da x2 fraga. System by losował inną broń co mapę/rundę. Co do napisu/muzyki to jestem za jeżeli będzie można ją wyłączyć sobie. 1
Rekomendowane odpowiedzi