kacper0001 Opublikowano 17 Marca 2025 Fragowicz Opublikowano 17 Marca 2025 Skarga na: admina na serwerze FFA. Witam, chciałem zgłosić skargę na admina, który notorycznie kickuje i daje bezsensowne bany za nic. Zaczęło się od kicka w walce na noże- wytłumaczone miss click. Następnie kick za "słownictwo" ponieważ uzyłem sformułowania "motherf*cker" do gracza, dla śmiechu - gracz przyjmował to ze śmiechem- rozumiem tu można rozumieć powód bana. Następnie kolejnego dnia dostaje bana za używanie radia.... Co to w ogóle ma byc? To jest funkcja w grze. Po chwili admin banuje ludzi pokolei bo podważyli bana za "radio" powodem: podważanie autorytetu admina. No sory ale jak admin banuje za byle co jak leci, to jaki to jest autorytet? Nie wiem czy to nowy admin czy nie, ale pół roku grałem i było super a od jakiegoś miesiąca robi się syf i nic nie wolno. Nawet pisać, mówić, kompletnie nic. Mam nadzieje że rzekomy admin sam się zgłosi, skoro taki "wielce" uczciwy jest. Nie mam pojęcia jaka jest selekcja, ale ewidetnie tutaj nie wypaliło. Pisze skarge, po już kilku tego typu banach/kickach. Ale założe się, że poprze mnie dość spore grono graczy, którzy dostają kicki bez powodów, bo admin zginął i mu sie czekać nie chce lub wyładowywuje frustracje. Nie licze na UB, licze tylko na ukrócenie tego "stróża prawa" ktory ewidetnie poczuł sie zbyt wielki. Dziękuje i pozdrawiam.
Właściciel GET Opublikowano 17 Marca 2025 Właściciel Opublikowano 17 Marca 2025 Dostosuj się do wzoru albo kosz. PS. Chyba pomyliłeś sieć serwerów xDDD
Zasłużony Fragowicz KsiezniczkaStefan Opublikowano 17 Marca 2025 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 17 Marca 2025 (edytowane) Miss click to miss klick- czego nie rozumiesz? widocznie inny gracz miał dostać kicka Jeśli chcesz kogoś obrażać i pisać teksty typu "motherf*cker" to pisz je na steam. nie muszę wiedzieć czy jesteście kolegami. poza tym takie zachowanie jest nieakceptowalne na serwerze. i to nie był ban, a mute- rozróżniajmy to. Dostaliście kicki z powodem 'radio', które przyznaje, było źle doprecyzowane. Reason powinien być 'nadużywanie radia'. Następnie na u@ dostaliście ostrzeżenie, by przestać z tym radiem. Gracze również Wam to mówili. Zaczęły się głupie komentarze na mikro jak i na say stąd mute. Edytowane 17 Marca 2025 przez KsiezniczkaStefan
kacper0001 Opublikowano 17 Marca 2025 Autor Fragowicz Opublikowano 17 Marca 2025 Oczywiscie ze zaczeły się głupie komentarze bo dajesz bana za nic, to samo z kickami i nie tylko mi, ale innym graczom. No sory ale jak chcesz autorytet to zacznij używać praw admina jak należy a nie lecą smieszne bany za nic. Masz skarge na siebie bo robisz to non stop wielu graczom. Ogarnij się z tymi banami, jak masz gorszy dzien nie wyzywaj sie na graczach. Elo mozecie zamykac temat skoro "nie wpisuje się w szablony".
Właściciel GET Opublikowano 17 Marca 2025 Właściciel Opublikowano 17 Marca 2025 Jeśli Ty nie potrafisz nawet dostosować się do AUTOMATYCZNEGO szablonu to nie dziwi mnie, że taki głąb otrzymał karę. Zacznij od siebie, a potem dopiero mów innym co dobre, a co złe, zważywszy, że nawet nie odróżniasz mute od bana. Pozdrawiam 2 2 1
Właściciel GET Opublikowano 17 Marca 2025 Właściciel Opublikowano 17 Marca 2025 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Kosza [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi