adamos Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Fragowicz Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Witam wszystkich, chciałbym zmienić dostawcę serwerów w grze Minecraft. Firma, z której usług korzystam aktualnie ostatnio ma problemy, co nie jest dla mnie korzystne. W sieci znalazłem przez przypadek ofertę GamersHost. Wszystko wygląda profesjonalnie, wiecie automatyczna instalacja i wygodne zarządzanie. Potrzebuję jedynie opinii, czy ktoś z was może korzystał z ich usług? Czy wszystko przebiega w porządku, tak jak to jest zaznaczone na ich stronie internetowej? Ceny mają konkurencyjne, kusi mnie spróbować.
indianam Opublikowano 12 Września 2013 Fragowicz Opublikowano 12 Września 2013 Witam wszystkich, chciałbym zmienić dostawcę serwerów w grze Minecraft. Firma, z której usług korzystam aktualnie ostatnio ma problemy, co nie jest dla mnie korzystne. W sieci znalazłem przez przypadek ofertę GamersHost. Wszystko wygląda profesjonalnie, wiecie automatyczna instalacja i wygodne zarządzanie. Potrzebuję jedynie opinii, czy ktoś z was może korzystał z ich usług? Czy wszystko przebiega w porządku, tak jak to jest zaznaczone na ich stronie internetowej? Ceny mają konkurencyjne, kusi mnie spróbować. korzystałem - w pelni profesjonalni -serwery stabilne -niskie ceny i mają sporo promocji - ostatnio na Serwery minecraft
Właściciel GET Opublikowano 12 Września 2013 Właściciel Opublikowano 12 Września 2013 Witam serdecznie, Proponuję serwer Minecraft w Pukawka.pl. W zależności od potrzeb, Pukawka oferuje: - Minecraft Cloud Game Server w ofercie Power, która umożliwi Panu hosting zarówno serwerów: Minecraft, Minecraft BungeeCord, Starmade jak i utrzymanie strony www.- Minecraft z oferty Max bez limitu pamięci ram, gdzie od wczoraj trwa spontaniczna promocja 1,44 zł /gracz Co najważniejsze jest to lokalizacja WAW - ATM. 2
Primo Opublikowano 13 Września 2013 Fragowicz Opublikowano 13 Września 2013 Polecam to samo co Pan podał wyżej. Pukawka.PL to bardzo solidna firma. 1
Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 26 Listopada 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 26 Listopada 2013 polecam pukawka.pl oraz fiberost :)
Właściciel GET Opublikowano 26 Listopada 2013 Właściciel Opublikowano 26 Listopada 2013 Fiberhost nie zapewnia przyszłości, nie jest alternatywą.
Właściciel GET Opublikowano 11 Października 2014 Właściciel Opublikowano 11 Października 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Gry → Serie gier komputerowych → Minecraft do Pozostałe → Hosting → Hosting Serwerów Gier
wejek Opublikowano 2 Lipca 2015 Fragowicz Opublikowano 2 Lipca 2015 Konta dzielone to na Firehost. Pytaj, bo w sumie grosze wychodzą. Widziałem kilka ofert darmowych, ale masakra jest z jakością. Lepiej zapłacić. Zresztą - realnie to nic nie może być darmowe.
Shhizer Opublikowano 2 Lipca 2015 Elitarny Fragowicz Opublikowano 2 Lipca 2015 Ja również polecam Pukawka.pl
Pokaż cycki dam ci ciacho Opublikowano 23 Lipca 2015 Fragowicz Opublikowano 23 Lipca 2015 Tu nawet się nie zastanawiaj. Bierz serwery z pukawka.pl sam mam kilka serwerów od nich
Właściciel GET Opublikowano 23 Czerwca 2017 Właściciel Opublikowano 23 Czerwca 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi