Skocz do zawartości

[KOSZ] Jaki hosting serwerów wybrać?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, chciałbym zmienić dostawcę serwerów w grze Minecraft. Firma, z której usług korzystam aktualnie ostatnio ma problemy, co nie jest dla mnie korzystne. W sieci znalazłem przez przypadek ofertę GamersHost. Wszystko wygląda profesjonalnie, wiecie automatyczna instalacja i wygodne zarządzanie. Potrzebuję jedynie opinii, czy ktoś z was może korzystał z ich usług? Czy wszystko przebiega w porządku, tak jak to jest zaznaczone na ich stronie internetowej? Ceny mają konkurencyjne, kusi mnie spróbować.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam wszystkich, chciałbym zmienić dostawcę serwerów w grze Minecraft. Firma, z której usług korzystam aktualnie ostatnio ma problemy, co nie jest dla mnie korzystne. W sieci znalazłem przez przypadek ofertę GamersHost. Wszystko wygląda profesjonalnie, wiecie automatyczna instalacja i wygodne zarządzanie. Potrzebuję jedynie opinii, czy ktoś z was może korzystał z ich usług? Czy wszystko przebiega w porządku, tak jak to jest zaznaczone na ich stronie internetowej? Ceny mają konkurencyjne, kusi mnie spróbować.

korzystałem - w pelni profesjonalni -serwery stabilne -niskie ceny i mają sporo promocji - ostatnio na Serwery minecraft

• Właściciel
Opublikowano

Witam serdecznie,

Proponuję serwer Minecraft w Pukawka.pl.

W zależności od potrzeb, Pukawka oferuje:

- Minecraft Cloud Game Server w ofercie Power, która umożliwi Panu hosting zarówno serwerów: Minecraft, Minecraft BungeeCord, Starmade jak i utrzymanie strony www.
- Minecraft z oferty Max bez limitu pamięci ram, gdzie od wczoraj trwa spontaniczna promocja 1,44 zł /gracz

Co najważniejsze jest to lokalizacja WAW - ATM.

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano

Polecam to samo co Pan podał wyżej. Pukawka.PL to bardzo solidna firma.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • 2 miesiące temu...
  • 10 miesięcy temu...
  • 8 miesięcy temu...
Opublikowano
Konta dzielone to na Firehost. Pytaj, bo w sumie grosze wychodzą. Widziałem kilka ofert darmowych, ale masakra jest z jakością. Lepiej zapłacić.

Zresztą - realnie to nic nie może być darmowe.

• 3 tygodnie później...
  • 1 rok później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności