Clegane Opublikowano 28 Lutego 2025 Fragowicz Opublikowano 28 Lutego 2025 Stary miałem wczoraj identyczne sytuacje chyba nas ten sam admin dojechał:d nie bardzo umiem grać w tę gierkę ale wchodze tam czasem ,jak oglądam coś w tle i staram się grać jak wszyscy ale czasem dostaje bana i nawet nie wiem za co :d a z tym blokowaniem szalonego to wczoraj identyczna sytuacja ban za blokowanie szalonego a byłem zdrowy 🤪 ogólnie mam na to wywalone i szacun że chcialo Ci się to pisać , również uważam że na pewno to nie pomoże i nie zachęca do grania nowym osobom:d Pewnie nie mogę tu pisać, bo nie dotyczy to mnie ,ale co tam ,może dostanę bana na forum 🤪 Nethiri, 28 Lutego 2025 (edytowane) Zbędny spam. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia, co do niesłusznego bana to zapraszamy do odpowiedniego działu: https://fragujemy.com/forum/1474-odwolaj-sie-od-bana-lub-muta/ Edytowane 28 Lutego 2025 przez Nethiri
Właściciel GET Opublikowano 28 Lutego 2025 Właściciel Opublikowano 28 Lutego 2025 Pozwolę się odnieść do tych błyskotliwych tekstów ( a jakże nie inaczej, standardowo z serwera zombie, bo tu zawsze musi być robienie dymów o nic ), to tak: 2 godziny temu, Clegane napisał(a): ale czasem dostaje bana i nawet nie wiem za co :d To może zajrzyj do regulaminu serwera? Po to on istnieje, aby go przestrzegać i nikogo nie obchodzi to, że wchodzisz na serwer oglądając coś w tle. 2 godziny temu, Clegane napisał(a): również uważam że na pewno to nie pomoże i nie zachęca do grania nowym osobom:d Skąd Ty możesz wiedzieć co pomoże, a co nie? Ile razy była sytuacja taka, że widząc problem zmieniliśmy podejście do jakiejś sprawy lub precyzowaliśmy regulamin? Abstrahując od tego, nowe osoby chcąc grać na serwerze powinny zapoznać się z zasadami panującymi na serwerze, a jeśli ktoś ma co do tego uwagi to powinien napisać o tym w dziale propozycji i uwag. Jeden z graczy ostatnio jakoś potrafił napisać zapytanie i dostał fachową odpowiedź: 2 godziny temu, Clegane napisał(a): może dostanę bana na forum 🤪 No za głupotę owszem, możesz dostać. Na konkurencyjnym projekcie uwujka.pl jest nawet specjalna komenda !spierdalaj, która wyrzuca trolli i idiotów. Może też powinniśmy to zrobić? Pozdrawiam 5
Rekomendowane odpowiedzi