BaXstor Opublikowano 31 Stycznia 2025 Fragowicz Opublikowano 31 Stycznia 2025 Skarga na: admina :Damo Dlaczego składasz skargę: Przedstaw krótki powód, dla którego składasz skargę Nick z gry: W.Rooney Nick osoby oskarżonej: Admin Damo Data zdarzenia: 31.01.2025 - 20:33:56 Opis zdarzenia: Wszedłem na serwer chwilę pograłem widziałem ze jest 2 zombie wyszedłem z kampy aby zabić zombie. dał mi kicka i potem gdy się go zapytałem czy "czy cię pojebało?" dał mi BANA z tego samego powodu na 4 Godziny. Nie chciałem "Admina" obrazić bo nie miałem nawet powodu. Wchodzę po 10 latach na CS 1.6 do was na Zombie mod chcąc sobie pograć a taki Admin jak "Damo" czuje się panem serwera i rozdaje BANY po 5 minutach gry .Dzięki takim osobom jak ta tracicie graczy . Teraz oficjalnie mogę napisać ze kończę przygodę z waszymi serwerami. Ogólnie nie fatygowałbym się nawet pisać tej skargi ,ale robię to dla zasady. Dowód: Zostales zbanowany na serwerze! ||| Nick: W.Rooney ||| IP: ||| STEAM_ID: STEAM_0:1:44269782 ||| Nick admina: Damo ||| Powod: Podkladasz sie zombie ||| Nalozony: 31.01.2025 - 20:33:56 ||| Dlugosc: 4 godzin ||| Na: [ ZOMBIE INFECTION ] Fragujemy.com :: [SKINY|FREE VIP 22-10|PREMIUM] (zm_fg_horror_b3) ||| Musisz poczekac jeszcze: 3 godzin, 36 minut i 26 sekund 4
Właściciel GET Opublikowano 31 Stycznia 2025 Właściciel Opublikowano 31 Stycznia 2025 Widzę, że kolejną karę chcesz. Przeczytałeś zasady działu? Opublikowany: 2 minuty i 13 sekund 2 minuty temu, BaXstor napisał(a): Teraz oficjalnie mogę napisać ze kończę przygodę z waszymi serwerami. Kończ. 1 1 5
BaXstor Opublikowano 31 Stycznia 2025 Autor Fragowicz Opublikowano 31 Stycznia 2025 Widać że Dzieci. ŻEGNAM 1
Właściciel GET Opublikowano 31 Stycznia 2025 Właściciel Opublikowano 31 Stycznia 2025 Widać, że dzban, który nie umie czytać zasad i myśli, że jak pogrozi to zrobi na kimś wrażenie. ŻEGNAM 3 2
Właściciel GET Opublikowano 31 Stycznia 2025 Właściciel Opublikowano 31 Stycznia 2025 Temat zostaje przeniesiony do Archiwum Powód: Skarga nie służy do wyjaśniania nadanych kar - - - [!] Wciąż możesz odwołać się od kary w dziale Odwołaj się od bana lub muta!
Rekomendowane odpowiedzi