Skocz do zawartości

13 lat zleciało jak z górki - forum gotowe! #NoweOtwarcie2025

Wiadomość dodana przez GET,

Jeśli znalazłeś błąd na forum lub masz propozycję czy uwagę, skorzystaj z tematu osobnego: 

Ankieta dotycząca nowego otwarcia forum  

118 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak oceniasz nową szatę graficzną?

• Wspaniale
    • Zmiany w bardzo dobrym kierunku
    • Pozytywnie, choć trzeba byłoby dopracować parę rzeczy [ napisz w poście co! ]
      0
    • Nie jestem do końca zadowolony
    • Nie mam zdania
  2. 2. Jaki wolisz wygląd forum?

• Nowy wygląd wymiata!
    • Wolałem starszy styl...
  3. 3. Czy czekasz na dwa nowe serwery, tj. DeathRun oraz COD MOD na Counter-Strike 1.6?

• Tak, na oba
    • Tak, ale tylko na DeathRun
    • Tak, ale tylko na COD MOD
    • Nie, czekam na inne serwery
  4. 4. Czy jesteś zainteresowany dalszą grą w Counter-Srike: Global Offensive?

5. 5. Czy będziesz grał na naszych serwerach do Counter-Strike 2?

• Tak, czekam na nie z niecierpliwością
    • Tak i chciałbym pomóc w testach
    • Nie, ponieważ przestałem grać w tę grę
    • Nie, ponieważ gram na naszych serwerach CS 1.6
  6. 6. Czy widząc planowane zmiany, poleciłbyś nasz projekt swoim znajomym?

Ankieta została zamknięta

• Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.
  • Ankieta została zamknięta 31.05.2025 o 21:59

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mogę szczerze ocenie 9 na 10 i powiem tak no bo otwarcie forum jest świetne oczywiście na starszych komputerach ze starszym systemem niżej niż chyba ósemka na pewno niż siódemka nie da się niektórych rzeczy odtworzyć Ale na telefonie działa wszystko świetnie pozdrawiam i liczę że będziecie dalej robić to co robicie o naprawdę ciężko jest się utrzymać A tutaj pokazują wszyscy z załogi z gettem na czele i kasto , Pozdrawiam i życzę kolejnych udanych lat z serwerownią niech nam żyje 100 lat.

GET,

Dziękujemy za opinie. Jeśli masz problem z czymś konkretnym, napisz zgłoszenie i sprawdzimy: https://fragujemy.com/topic/97191-propozycje-problemy-i-uwagi-do-nowego-forum

• Ustrzel fraga! (+) 3
  • Serduszko fragowe (+) 1
Opublikowano

Mam nadzieje, że fragowicze teraz będą częściej odwiedzać forum przy tak świetnym szablonie! 
@ GET też miał udział w projekcie, więc ukłonik dla niego za miłą współpracę :)

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Serduszko fragowe (+) 13
Opublikowano

Bardzo dziękujeMY wszystkim, którzy przyczynili się od początków do powstania i rozpromowania sieci! Teraz jesteśmy jedną z większych sieci w Polsce, bez dwóch zdań. Gdy wszedłem w archwialne fora, aż łezka w oku się zakręciła, ten nostalgiczny i beztroski czas, coś pięknego, tego nie da się zapomnieć. Mimo, że jestem teraz bardziej odwiedzającym forum niż graczem na serwerach i pomimo małej ilości czasu, zawsze wejdę i zajrzę co w trawie piszczy. Gdy będzie lepszy i spokojniejszy czas w życiu, chcę wrócić i uczestniczyć w życiu forum jak i serwera CS 1.6 ONLYDD2 #2! Raz jeszcze dziękujemy za ogrom pracy włożonej w ten projekt i życzę dalszych, jeszcze większych sukcesów!

Pozdrawiam.

konDON.

FEdYBQsXIAA3ezR.jpg

• Ustrzel fraga! (+) 3
  • Serduszko fragowe (+) 3
  • King
Opublikowano

Zgadzam się z @ don. . Obecnie to najpopularniejsza sieć w Polsce :fg_pepe_king: Dobra robota przez te lata <3 

Z niecierpliwością czekam na nowy serwer Deathrun. Oraz mam nadzieję, że kiedyś powitamy też mod JailBreak którego jestem fanem :fg_pepe_heart:

giphy.gif

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Serduszko fragowe (+) 5
Opublikowano

Najlepsza siec jaka istnieje obecnie CUDOWNIE ze sie nadal trzyma najwiekszy szacun...

pozdrawiam was bardzo ciepllutko!!!! * ja znowu pije * :))) 

Po puchatka,fps arene, kuleczki, husarie... fragujemy nadal sie trzyma a te ktore wymienilem juz ani jeden z nich.... Dziękuje bardzo za te wszystkie lata, krzychu 

OBY SIE TRZYMALO DALEJ!!!!!!! :DDD <333

• Serduszko fragowe (+) 5
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Czekałem na tą aktualizację masę czasu, obawiałem się, że równie dobrze może wyjść na plus jak i na spory minus jak chodzi o wygląd forum. Dziś mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że odwaliliście kawał dobrej roboty i obawy były niepotrzebne. Teraz pozostaje tylko czekać na serwery cs2 :fg_pepe_heart:

• Serduszko fragowe (+) 4
  • [CS 2 / CS:GO] Opiekun Serwerów
Opublikowano

Widać wiele pozytywnych zmian. Cieszy mnie wprowadzenie nowego szablonu forum oraz ilość pracy włożonej w ten projekt. Mimo że nie pełnię już żadnej funkcji na sieci, cieszy mnie kierunek, w którym zmierza Fragujemy. Oby tak dalej, Benek! Gratulacje dla wszystkich, którzy przyczynili się do rozwoju tego projektu. :fg_pepe_love:

Teraz jednak trzeba się przyzwyczaić do nowego wyglądu, bo choć stare forum, mimo swoich lat, było przejrzyste i poprawne, to czasami człowiek będzie za nim tęsknił. :fg_pepe_mmm:

• ZKKF
Opublikowano

Wreszcie się doczekaliśmy i na pierwszy rzut oka zdaje się, że było warto. Czuć powiew świeżości, nowy szablon zdecydowanie różni się od poprzedniego, ale robi wrażenie i jest równie intuicyjny, co poprzedni. Wiele zmian, miejmy nadzieję, że na lepsze i że z perspektywy czasu każdy będzie zadowolony z nowych rozwiązań, które najprawdopodobniej zaowocują w większą aktywność naszych Fragowiczów. Moderacja z pewnością dołoży wszelkich starań do tego, by zachęcać użytkowników do brania czynnego udziału w życiu forum :)

• Administrator
Opublikowano

Witajcie!

8 stycznia 2025 roku chciałem napisać, że jestem już tu rok na funkcji Administratora, ale nie miałem takiej szansy przez zamknięte forum :fg_pepe_sadge:

Koniec, końców wyszło lepiej bo w takim momencie mogę oficjalnie Wam podziękować za ten czas, Wam jako Fragowiczom,  ale i@ GET za zaufanie,@ luter , @ Kasto , @ Świąteczny Czeko , @ ravioli , @ Moderator forum, @ Nethiri , @ Redaktorza rok tej owocnej współpracy, z której każdy wyciągnął jakieś wnioski i lekcje.

Styl od pierwszego konceptu i pierwszych realizacji przez @ patgraf w tym dopieszczaniu szczególików przez @ GET  i końcowo w kodowaniu przez @ pawel. zwiastował naprawdę bombę, która zmieni fraga, ale bombę, która walnie pozytywnie i się nie pomyliłem! Cieszy mnie pozytywny odbiór tych wszystkich zmian wiedząc iż nasza praca nie poszła na marne i mamy forum, na które Fragujemy zasługuje.

Nie zwalniamy tempa i lecimy po więcej! Czeka nas dużo pracy, a żeby wszystko dopiąć na ostatni guzik, ale widząc ten pozytywne vibe'a aż chce się robić!

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Serduszko fragowe (+) 14
  • [DC] Opiekun Serwera Discord
Opublikowano

Forum wygląda naprawdę super, oraz funkcje w nim działają o wiele szybciej niż wcześniej, co jest naprawdę na plus, cieszę się, że mogę być częścią tego projektu i wkładać również coś od siebie, oby jak najdłużej :D 

Opublikowano

Ukłony dla każdej osoby, która dołożyła nawet małą cegiełkę w tak świetny projekt !

Opublikowano

Tak jest kawał dobrej roboty.Teraz tylko życzyć następnych 13 lat ^^

Opublikowano

Na różnej maści forach dyskusyjnych jestem od 2007 roku i szczerze mówiąc obecna odsłona fragujemy.com jest dla mnie w ścisłej czołówce jeśli chodzi o design. I właśnie szata graficzna skłoniła mnie do tego, żebym założył dzisiaj tutaj konto w momencie, kiedy szukałem jakiegoś spoko serwera do gry 4FUN w CS 1.6.

Jedyne, czego na chwilę obecną mi brakuje, to możliwość schowania headera (nagłówka) forum, bo jest bardzo rozbudowany, ale może z czasem to wejdzie.

Bardzo dobra robota i myślę, że zostanę Sponsorem tutaj, a minęła chyba dekada od ostatniej mojej wpłaty na jakiekolwiek forum. :D

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Administrator
Opublikowano

Ruszamy dalej do przodu, nowy styl forum jest cudowny, przejrzysty i nowoczesny.

13 lat już minęło, jak to pięknie brzmi, aż łezka się kręci w oku.

Wielki szacunek dla Wszystkich, którzy przyczynili się do rozwoju tego forum jak i serwerów.

Nie zapominajmy też o naszych Fragowiczach, to również dla nich pragniemy się non stop rozwijać!

Najlepszą społeczność znajdziemy właśnie tutaj. 

Opublikowano

Forum po odświeżeniu pięknie się prezentuje, gratulacje wytrwałości w doskonaleniu forum mimo przejściowych kłopotów. Pomyśleć, że człowiek zajrzał tu na chwilę, a został na dłużej :) 

Pozdrawiam i do zobaczenia na serwerze :)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

@ GET  & @ patgraf  & @ Administrator Główny& @ Administrator Dziękujemy za cały wkład, wysiłek oraz czas jaki poświęciliście przez ostatanie tygodnie, mimo niecierpliwości niektórych ( @ Rufix ;>).

Moje oczko w głowie (forum) dostało nowy look, teraz jest jeszcze piękniejsze, bardziej dopracowane oraz otrzymaliśmy wiele dodatkowych opcji które ułatwiają prace moderacji sprawiając jeszcze większą frajdę w wykonywaniu obowiązków - dziękujemy!:fg_pepe_heart:

Jedynie co zostaje to życzyć kolejnych 13 lat a może i więcej! Wszystkiego dobrego życzę wszystkim Fragowiczom, urodziny projektu to święto każdego tutaj zgromadzonego!:fg_pepe_love:

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Serduszko fragowe (+) 7
Opublikowano

Pięknie wygląda nowe forum <3

Pomimo, że jestem niecały rok z Fragujemy to i tak czuję ogromną więź.

Życzę kolejnych 13 jak i więcej lat!
Dobra robota <3

• Serduszko fragowe (+) 2
Opublikowano

No powiem że petarda pany z tym nowym wyglądem byłem tu 6 lat temu też było ładnie ale teraz to co widzę to najlepsze forum na Polskiej scenie . Gratulacje dla techników, administrator 

Oraz właścicieli 😎😁

• Serduszko fragowe (+) 1
  • Redaktor
Opublikowano

Na pewno jedna z najlepszych sieci w Polsce na ten moment, najlepsza administracja z jaką miałem do czynienia, sieć serwerów jak i forum ciągle się rozrasta, wciąż idzie do przodu i nie osiada na laurach, cały czas nowości są wprowadzane, to mi się bardzo podoba. Pozdrawiam serdecznie wszystkich zaangażowanych w ten projekt!

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Serduszko fragowe (+) 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności