Zasłużony Fragowicz sasakirou Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 2 Sierpnia 2013 (edytowane) Witam! Kiedyś trochę bawiłam się programami graficznymi, ale przestałam. Niedawno postanowiłam, że może znowu coś "stworzę". W miarę możliwości będę zamieszczać tutaj swoje wypociny :P 1. Moja pierwsza praca do przerwie: 2. Sygnatura dla ziomeczka: 3. Oraz moja sygnatura: 4. Kolejna: 5. Sygnatura z Cristiano Ronaldo: 6. Z Pikachu ^_^: 7. Avatar dla Didka: 8. Sygnatura dla Karoty: 9. Kolejna: Dopiero zaczynam i zdaję sobie sprawę, że nie są to arcydzieła, ale myślę, że z czasem będzie lepiej :) Edytowane 1 Września 2013 przez sasakirou 6
(oO)NaVarRo(Oo) Opublikowano 7 Grudnia 2013 Fragowicz Opublikowano 7 Grudnia 2013 VW Golf I i Audi R8 :D
Zasłużony Fragowicz sasakirou Opublikowano 27 Lutego 2014 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 27 Lutego 2014 Ostatnio zrobione avatary: - dla Ciasteczkowy Potwor - dla Diler z 1 gramem. - dla Lordzio Oraz kilka sygnaturek: - dla Ciasteczkowy Potwor - dla Lordzio - dla Apostol666 - dla Concrete.
Zasłużony Fragowicz sasakirou Opublikowano 5 Marca 2014 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 5 Marca 2014 Dla WielebnyBoczek!#: Dla #CarpeDiem/FatalTeam Dla FresH.`: Dla ~.Lays`: Dla TAITO:
Zasłużony Fragowicz sasakirou Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Przed chwilą robiony awatarek dla SuVI ;) Oraz sygnatura i awatar dla BaQŚ:
Zasłużony Fragowicz sasakirou Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Przed chwilą robiona, dla Rasty ;) I znalezione ostatnie prace dla dafita ;) Dla MeXeNa:
Zasłużony Fragowicz sasakirou Opublikowano 10 Maja 2014 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 10 Maja 2014 Prace dla EwenemenTa: Sygnatura dla Anhila: Dla Azumi: I sygnatura dla Ice Tea:
.LemoN. Opublikowano 10 Maja 2014 Fragowicz Opublikowano 10 Maja 2014 Większość prac to są gotowe stocki, tylko dodany do nich Napis bez żadnych C4D ani niczego. Ale pracuj, pracuj i rób Prace z Renderów, a nie z gotowców ( tapet, stocków, etc ). Ćwicz!
Zasłużony Fragowicz sasakirou Opublikowano 10 Maja 2014 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 10 Maja 2014 Lemon, prace, które wykonuję są głównie na zlecenie. Jeśli ktoś chce taki a nie inny to czasami ciężko znaleźć odpowiedni render, są już gotowe. Dodam napis, jakieś pędzle i z tego co widzę, to zleceniodawcom się to podoba. Oczywiście pracuję też z renderami, co widać zaraz u góry w temacie. Próbuję sama zrobić jakieś tło itd. Efekty są różne i też wiele zależy od gustu oceniających :) Ale bardzo dziękuję za mobilizację i krytykę, na pewno wezmę to do siebie i będę próbować doskonalić swoje umiejętności (o ile można to tak nazwać :P). Pozdrawiam.
.LemoN. Opublikowano 10 Maja 2014 Fragowicz Opublikowano 10 Maja 2014 Jak, chcesz mogę ci Pomóc, ale na PW głównie o sprawy Renderów, C4D, czcionek. Jak tylko będziesz coś potrzebował Pisz :)
Zasłużony Fragowicz sasakirou Opublikowano 10 Maja 2014 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 10 Maja 2014 Moja pierwsza praca z wykorzystaniem c4d, wiem, że szału nie ma, ale skromnie myślę, że na początek i tak nieźle :P
.LemoN. Opublikowano 10 Maja 2014 Fragowicz Opublikowano 10 Maja 2014 A widzisz! :) Jak używasz GIMP'a to wejdz w zakładke Kolory >>> Barwienie i tam możesz dostosować kolor c4d do koloru Renderu i Stocku. ocena 5/10 Na zachęte! :D Rób też prace graficzne dla "Fanu" baw się opcjami, maskami, c4d, dodatkami, cieniami, pędzlami, gradientami itp itd.
Zasłużony Fragowicz sasakirou Opublikowano 11 Maja 2014 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 11 Maja 2014 Moja pierwsza animacja :D 1
zgred TERMINATOR Opublikowano 15 Maja 2014 Fragowicz Opublikowano 15 Maja 2014 nie ma lipy :D to sa fajne prace :D
ale nuda Opublikowano 19 Maja 2014 Fragowicz Opublikowano 19 Maja 2014 nawet ciekawe prace i to bardzo :D
Zasłużony Fragowicz sasakirou Opublikowano 21 Maja 2014 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 21 Maja 2014 Medal dla Polisha :D
Przep1s. Opublikowano 30 Czerwca 2014 Fragowicz Opublikowano 30 Czerwca 2014 Naprawdę Sasakirou. - Masz talent, niektórzy myślą że to takie hop i już jest, niektóre osoby, mogą spędzić cały dzień przed komputerem, żeby było coś naprawdę mega, bądz przytulnego dla oka. - Leci plus, jak mogło by być inaczej. ;) 1
Zasłużony Fragowicz sasakirou Opublikowano 30 Czerwca 2014 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 30 Czerwca 2014 Bardzo Ci dziękuję, Przep1s. za miłe słowa, to dla mnie wiele znaczy i motywuje do dalszej pracy :) Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi