Paciaciak Opublikowano 1 Lipca 2014 Zawieszony Opublikowano 1 Lipca 2014 (edytowane) Mi osobiście pracę bardzo się podobają, ładne są. Szkoda, że za moje zlecenia się nie bralas, ale cóż nie każdy ma czas na głupoty. Good Job. Pozdrawiam Paciaciakowa. Edytowane 1 Lipca 2014 przez Paciaciakowa
luzZ` Opublikowano 1 Lipca 2014 Fragowicz Opublikowano 1 Lipca 2014 Ladnie ale musisz popracować nad wtapianiem renderu w tło ;) Czytaj tutki, ćwicz
Zasłużony Fragowicz sasakirou Opublikowano 2 Lipca 2014 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 2 Lipca 2014 Paciaku, pamiętam że coś tam dla Ciebie robiłam, chyba awatar, no ale wybrałeś inny :P Jak mam czas to robię coś co jest w zleceniach, czasem mam czas a nie mam chęci.. No różnie to bywa. Ale dziękuję za miłe słowo :) luzZ`, staram się jak mogę, nie zawsze wychodzi, wiem że szału nie robi, ale i tak mam ogromną radość, jak komuś moje "dzieło" się spodoba :) Pozdrawiam
Zasłużony Fragowicz BONO Opublikowano 2 Lipca 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 2 Lipca 2014 Prace nie są najgorsze, widać, że już etap amatorki został pokonany. Powiem krótko, jak to mówił Jacek Krzynówek (były Piłkarz Polskiej Reprezentacji Narodowej! <3), cytuję: "Cały czas do przodu..."
Tanczacy z botkami Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Fragowicz Opublikowano 31 Sierpnia 2014 ciekawe prace ;D
dzidzia Opublikowano 19 Września 2014 Fragowicz Opublikowano 19 Września 2014 ujdzie ;D ale fajne prace :D
Shezo Opublikowano 16 Września 2019 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 16 Września 2019 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi