benioczek Opublikowano 18 Października 2024 Wykluczony Opublikowano 18 Października 2024 (edytowane) Serwer, na którym nadano karę: [ ZOMBIE INFECTION ] Fragujemy.com :: NEW UPDATE 2024! (zm_fun_world_b) Rodzaj kary: ban Powód kary: zbyt czeste pisanie odwolania od sciagniecia mi muta na serwerze Data nadania kary: Nalozony: 31.08.2024 - 18:35:14 Nick z gry: LewaNdOwski Opis zdarzenia: zbyt czesto pisalem odwolanie od muta i za to dostalem bana na wejscie na serwer na stale caly czas gralem na nicku szybki a teraz chcialbym wrocic do gry na serwerze dlugo juz mam bana wiec chyba wystarczy ta kara mozna mi dac szanse i zobaczyc moja poprawe kazdy na nia zasluguje Czy przyznajesz się do popełnionego czynu: tak przyznaje sie ze nie wlasciwie sie zachowywalem bo pisalem zbyt czesto odwolania od muta ale jak gralem na serwerze nigdy nikomu nie wadzilem ani nie lamalem regulaminu wiec mysle ze kara powinna zostac sciagnieta i powienienm dostac szanse juz mam kare ponad dwa miesiace wiec dalo mi to duzo do myslenia i wiem ze sie poprawilem z zachowania Edytowane 18 Października 2024 przez benioczek 5
ZKKF CRZ Opublikowano 18 Października 2024 ZKKF Opublikowano 18 Października 2024 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi