Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tytuł tylko i wyłącznie dla przyciągniecia uwagi. Nie ma on na celu kogokolwiek obrazić. To będzie krótki temat a w zasadzie chciałabym aby powitać Pana Dansana i pokazać jego prawdziwą twarz i jego szacunek do drugiej osoby, pamiętaj Dansan alkohol Ciebie nie usprawiedliwia :) Proszę tez byś przestał mnie nękać i wypisywać bo nie jesteś w internecie bezkarny.  A was po prostu przestrzegam odnośnie jego osoby. Pewnie po tym dostanę bana ale musiałam by pokazać jego oblicze.  A Ty Dansan pamiętaj ze karma wraca i ja też siedzieć cicho nie będę. Mam nadzieję że fragment tekstu da się otworzyć a to nie wszystko co pisał ten człowiek.  Pozdrawiam. 

https://imgur.com/a/07vMnBk

• Karambit w plecy (-) 1
  • Zmieszanie 1
  • Śmiech 1
  • Szok 1
Opublikowano
11 minut temu, GET napisał:

Co nas obchodzą Wasze prywatne sprawy?

Jak będzie Ci tu obrażał ludzi to już nie będą prywatne a dzięki temu przynajmniej jako właściciel wiesz teraz jaki on jest i będziesz na niego uważał. Niech ludzie zobaczą jego prawdziwe oblicze bo on myśli że jest bezkarny. 

Opublikowano
Teraz, GET napisał:

Dlaczego nie zgłosisz tej sprawy na policję?

A kto powiedział że nie zgłosiłam? A może jest więcej takich osób, nawet tu u Ciebie na sieci  i dzięki temu też coś ktoś doda od siebie. Może ja nie jestem jedyna. Skoro dział jest do tematów luźnych to dodałam temat gdzie w żaden sposób go nie obraziłam, a co niektórzy dowiedzą się jaki on na prawde jest w internecie. 

Opublikowano
24 minuty temu, GET napisał:

Dlaczego nie zgłosisz tej sprawy na policję?

Ogólnie ten gość na innej sieci gdzie był adminem po jakimś czasie wszedł i wszystkich wyzywał bez powodu. Więc wolę cię uprzedzić za nim dostał jakąś rangę.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

fg_gun.png

*** Wiadomość została wygenerowana automatycznie ***

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności