👽Kitsune👽 Opublikowano 31 Sierpnia 2024 Fragowicz Opublikowano 31 Sierpnia 2024 Tytuł tylko i wyłącznie dla przyciągniecia uwagi. Nie ma on na celu kogokolwiek obrazić. To będzie krótki temat a w zasadzie chciałabym aby powitać Pana Dansana i pokazać jego prawdziwą twarz i jego szacunek do drugiej osoby, pamiętaj Dansan alkohol Ciebie nie usprawiedliwia Proszę tez byś przestał mnie nękać i wypisywać bo nie jesteś w internecie bezkarny. A was po prostu przestrzegam odnośnie jego osoby. Pewnie po tym dostanę bana ale musiałam by pokazać jego oblicze. A Ty Dansan pamiętaj ze karma wraca i ja też siedzieć cicho nie będę. Mam nadzieję że fragment tekstu da się otworzyć a to nie wszystko co pisał ten człowiek. Pozdrawiam. https://imgur.com/a/07vMnBk 1 1 1 1
Właściciel GET Opublikowano 31 Sierpnia 2024 Właściciel Opublikowano 31 Sierpnia 2024 Co nas obchodzą Wasze prywatne sprawy?
Do Spodu Opublikowano 31 Sierpnia 2024 Fragowicz Opublikowano 31 Sierpnia 2024 Witam ten człowiek ogólnie ma jakieś problemy. https://imgur.com/ueJMYox
Właściciel GET Opublikowano 31 Sierpnia 2024 Właściciel Opublikowano 31 Sierpnia 2024 No widocznie Ty chyba też.
👽Kitsune👽 Opublikowano 31 Sierpnia 2024 Autor Fragowicz Opublikowano 31 Sierpnia 2024 11 minut temu, GET napisał: Co nas obchodzą Wasze prywatne sprawy? Jak będzie Ci tu obrażał ludzi to już nie będą prywatne a dzięki temu przynajmniej jako właściciel wiesz teraz jaki on jest i będziesz na niego uważał. Niech ludzie zobaczą jego prawdziwe oblicze bo on myśli że jest bezkarny.
Właściciel GET Opublikowano 31 Sierpnia 2024 Właściciel Opublikowano 31 Sierpnia 2024 Dlaczego nie zgłosisz tej sprawy na policję?
👽Kitsune👽 Opublikowano 31 Sierpnia 2024 Autor Fragowicz Opublikowano 31 Sierpnia 2024 Teraz, GET napisał: Dlaczego nie zgłosisz tej sprawy na policję? A kto powiedział że nie zgłosiłam? A może jest więcej takich osób, nawet tu u Ciebie na sieci i dzięki temu też coś ktoś doda od siebie. Może ja nie jestem jedyna. Skoro dział jest do tematów luźnych to dodałam temat gdzie w żaden sposób go nie obraziłam, a co niektórzy dowiedzą się jaki on na prawde jest w internecie.
Do Spodu Opublikowano 31 Sierpnia 2024 Fragowicz Opublikowano 31 Sierpnia 2024 24 minuty temu, GET napisał: Dlaczego nie zgłosisz tej sprawy na policję? Ogólnie ten gość na innej sieci gdzie był adminem po jakimś czasie wszedł i wszystkich wyzywał bez powodu. Więc wolę cię uprzedzić za nim dostał jakąś rangę.
Legendarny Fragowicz Raien Opublikowano 31 Sierpnia 2024 Legendarny Fragowicz Opublikowano 31 Sierpnia 2024 #nikogo
Legendarny Fragowicz Raien Opublikowano 31 Sierpnia 2024 Legendarny Fragowicz Opublikowano 31 Sierpnia 2024 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi