Osiedlowy Kozak :) Opublikowano 18 Lipca 2013 Fragowicz Opublikowano 18 Lipca 2013 Witam poda ktos link do pobrania gry GTA-San Andreas . Bardzo bym prosił . Chcę zagrać multiplayer.
Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 20 Lipca 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 20 Lipca 2013 jeżeli chodzi o multiplayer to wystarczy pobrać MTA lub SAMP ( o ile masz GTA SA ) jak chcesz to mam gta na chomikuj więc moge ci za free dać tylko pisz na priv POLECAM www.chomikuj.pl/pablopicasso441 dużo fajnych gier (np.: Assasin's creed II, Mass Effect 3, Postal 2, Counter-Strike 1.6 itd. . .) Fajne filmy (np.: Życie Pi, Bóg Zemsty, G.I.Joe, all Harry Potter, Władcy pierścieni all, itd. . . ) Dokumenty text ( kody, CD-kaye, streszczenia lektór) Audiobooki ( audiobooki lektór gimnazjum i liceum) Tapety(1366x768) ITD. . . . . . (nie jest to antyreklama sieci Fragujemy.com więc prosze o nieusówanie komętarza)
touchpad Opublikowano 21 Lipca 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 21 Lipca 2013 http://thepiratebay.sx/torrent/3649668/GTA_San_Andreas_full_game_pc__lt__lt_with_crack_gt__gt_ Pablo pisz ze słownikiem bo w oczy rażą te Twoje błędy...
Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 21 Lipca 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 21 Lipca 2013 eeemmmm . . . z thepiratebuy nie polecam bo niezawsze działają i tam łatwiej namierzyć sygnał programu (np.: uTorrent i Bitcommet) osobiście torrenty polecam torretz i torrenty :) pliki torrenta moge podać jako załącznik (pisać na priv)
bartoszekss Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Fragowicz Opublikowano 23 Sierpnia 2013 A ja właśnie polecam thepiratebay. Szybko się ściąga tak samo jak na torrenty.org
eFdEde Opublikowano 24 Grudnia 2013 Fragowicz Opublikowano 24 Grudnia 2013 ... Nie lepiej Ci kupić Gta SA za 40zł niż jakiegoś pirata ?
Komandos 47 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Fragowicz Opublikowano 24 Grudnia 2013 Bez sensu kupować już tak starą gre skoro można ją pobrać za darmo przez torrenta :P ttp://chomikuj.pl/Holles/Torrenty/Gta+San+Andreas+*5bPL*5d,365920839.torrent a jeżeli ktoś chce grać w Multiplayer to wpisuje se w Google pobierz MTA bo z tego co wiem to Sampa już nie ma i potem jak już pobrałeś MTA to instalujesz w folderze gdzie masz zainstalowane GTA :) Mam na dzieje ze trochę pomogłem 1
Zasłużony Fragowicz Nikoś Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 27 Grudnia 2014 Wszystko zostało wyjaśnione. Zamykam.
Legendarny Fragowicz WielBond Opublikowano 5 Listopada 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Listopada 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi