DropShip Opublikowano 24 Lipca 2024 Fragowicz Opublikowano 24 Lipca 2024 Na: [ ONLY DD2 ] Fragujemy.com Rodzaj kary: ban Powód kary: Wstaw 5 screenow w formacie .TGA! Data nadania kary: chyba ze dwa dni wstecz bo tyle mnie nie było Nick z gry: DropShip Opis zdarzenia: nie mam nicz tym wspólnego , nie wiem o co chodzi nawet , w konsoli jest taka adnotacja " Zostales zbanowany na serwerze! ||| Nick: Yup* ||| IP: xxx ||| STEAM_ID: STEAM_1:0:1411449566 ||| Nick admina: DecybeL ||| " Czy przyznajesz się do popełnionego czynu: nie Na liście kar mnie nie ma i mojego nicku , nie wiem dlaczego wejsc nie mogę ravioli, 24 Lipca 2024 Napisz temat w odpowiednim do tego dziale - https://fragujemy.com/forum/204-screenshoty-povy/
Zasłużony Fragowicz ravioli Opublikowano 24 Lipca 2024 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 24 Lipca 2024 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi