benioczek Opublikowano 18 Lipca 2024 Wykluczony Opublikowano 18 Lipca 2024 Serwer, na którym nadano karę: wpisz serwer, na którym otrzymałeś karę Rodzaj kary: mute Powód kary: wyzywanie gracza Data nadania kary: 18.07.2024 12:08 Nick z gry: szybki Opis zdarzenia: Witam gracz ciągle albo blokował albo specjalnie wpychał mi zombi do kampy pisałem grzecznie żeby tak nie robił to później ciągle coś odwalał wiem że nie powinienem go wyzywać ale nie mogłem wytrzymać człowiek przychodzi pograć spokojnie a tutaj coś takiego się odwala i jeszcze zakazano pisać skargi na takie osoby więc jak ma się utrzymać serwer skoro dużo osób stałych które grały nie chcą grać przez takie rzeczy co tam się dzieją ale na 10 lat muta dostać to trochę szaleństwo to jest mój drugi jak dobrze pamiętam mut żałuję ale też nie jest bez winny tamten chłopak Czy przyznajesz się do popełnionego czynu: tak przyznaje się źle zrobiłem przepraszam również nie będę już wyzywał nikogo będę czekał jak się polepszy sytuacja na serwerze i zostawię wszystko w rękach admina który pilnuje serwer ale naprawdę nie da się grać z tak panującym chaosem 1 minutę temu, benioczek napisał: Serwer, na którym nadano [ ZOMBIE INFECTION ] Fragujemy.com :: NEW UPDATE 2024! Rodzaj kary: mute Powód kary: wyzywanie gracza Data nadania kary: 18.07.2024 12:08 Nick z gry: szybki Opis zdarzenia: Witam gracz ciągle albo blokował albo specjalnie wpychał mi zombi do kampy pisałem grzecznie żeby tak nie robił to później ciągle coś odwalał wiem że nie powinienem go wyzywać ale nie mogłem wytrzymać człowiek przychodzi pograć spokojnie a tutaj coś takiego się odwala i jeszcze zakazano pisać skargi na takie osoby więc jak ma się utrzymać serwer skoro dużo osób stałych które grały nie chcą grać przez takie rzeczy co tam się dzieją ale na 10 lat muta dostać to trochę szaleństwo to jest mój drugi jak dobrze pamiętam mut żałuję ale też nie jest bez winny tamten chłopak Czy przyznajesz się do popełnionego czynu: tak przyznaje się źle zrobiłem przepraszam również nie będę już wyzywał nikogo będę czekał jak się polepszy sytuacja na serwerze i zostawię wszystko w rękach admina który pilnuje serwer ale naprawdę nie da się grać z tak panującym chaosem
Zasłużony Fragowicz ravioli Opublikowano 18 Lipca 2024 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 18 Lipca 2024 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi