ROGATE <3 Opublikowano 17 Lipca 2024 Fragowicz Opublikowano 17 Lipca 2024 "W związku z tym, że panuje nieziemskie kolesiostwo, a także grupa pewnych osób, która to nieustannie, gdy coś nie podpasuje, piszą skargi" Nie rozumiem tego sformułowania- założyłem temat ponieważ też nieraz napisałem skargę na kogoś. Kolesiostwo? Grupa pewnych osób która nieustannie pisze skargi? No to chyba dobrze bo te skargi są pozytywnie rozpatrywane. Ta grupa ludzi po prostu wchodzi by w spokoju pograć. Lecz widać że większość skarg powtarza się w kolo na jednej i te same osoby. Nie wiem zdziwił mnie ten temat więc myślę że należą się jakieś wyjaśnienia z czystej ciekawości o co chodzi. Pozdrawiam
Właściciel GET Opublikowano 17 Lipca 2024 Właściciel Opublikowano 17 Lipca 2024 Masz wyjaśnienia wystarczające: skargi nie będą honorowane, ponieważ powstał chaos. 2
Właściciel GET Opublikowano 17 Lipca 2024 Właściciel Opublikowano 17 Lipca 2024 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi