benioczek Opublikowano 4 Maja 2024 Wykluczony Opublikowano 4 Maja 2024 Witam pierwszy raz to robię więc proszę o zrozumienie jeżeli coś źle zrobiłem proszę o wskazówki . Chciałbym zgłosić gracza o nicku . Ponieważ ciągle blokuję wejścia oraz wyjścia z kampy innym gracza oraz mi musiałem zgłosić go bo jak mu zwracałem uwagę ciągle się śmiał wczoraj dostał już bana za blokowanie jak pisałem że dostanie bana dalej się śmiał wydaje się mi że wakacje by mu się przydały żeby przemyślał swoje zachowanie ale to wasza decyzja. Tak jak wspominałem jeżeli coś zje zrobiłem proszę wtedy o podpowiedź jak mam poprawnie to zrobić Miłego dnia Messenger_creation_8ff8640e-f8b0-4a54-a7bd-a59844e73a6c.mp4 Messenger_creation_7c91ecc7-4668-4a52-bde1-a13e4d80cdf8.mp4
Legendarny Fragowicz luter Opublikowano 4 Maja 2024 Legendarny Fragowicz Opublikowano 4 Maja 2024 Napisz ponownie temat stosując się poprawnie do wzoru.
Legendarny Fragowicz luter Opublikowano 4 Maja 2024 Legendarny Fragowicz Opublikowano 4 Maja 2024 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi