Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 5.04.2024 o 23:47, LASO napisał:

Skoro jest kilku adminów którzy siedzą na serwie  (prawie) 'Cały czas' i nie ma sensu przyjmować nowych osób to może wystarczą Ci admini??? 

Nie chce się czepiać ale gość złożył podanie i wszystko gra  ,obecnej  kolejki jest aktualnie top 1 :]  ogólnie ogarnia i GT dobry  to według mnie minimum na okres próbny . Każdy gra w innych porach gdzie nie ma stróżów  a nadmiar adminów to mit :)  

Wyobraź sobie mój drogi kolego że masz problem z którym udajesz się do admina a on nie reaguje na to co piszesz i brak z nim komunikacji.

GT i topka na serwerze to nie wszystko.

Pozdrawiam.

Majtol,

Podanie to nie miejsce na dyskusje.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano
6 godzin temu, [e-SporTEAM] hOpeXs napisał:

Wyobraź sobie mój drogi kolego że masz problem z którym udajesz się do admina a on nie reaguje na to co piszesz i brak z nim komunikacji.

GT i topka na serwerze to nie wszystko.

Myślę że na takie wnioski można się odnosić po chociaż kilku dniach/tygodniach 'adminowania' to że gość wam nie spamuje na u@ nie musi oznaczać że nie będzie miał kontaktu z graczami ;) nie chce się bawić w adwokata bo nie oto tu chodzi ale uważam że każdy zasługuje na szanse . 

ps. w ostatnim czasie zauważyłem ze gdyby nie @ 4M4TOR  @ Turek_YoFi   i może jeszcze z 2 osoby to ogólnie słabo z frekwencją więc myślę że każda pomoc się przyda :]  

pozdrawiam i już się nie udzielam :D 

Majtol,

Podanie to nie miejsce na dyskusje.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności