Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 2 Lipca 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 2 Lipca 2013 Nazwa mapy: zm_pexer_beta Download: Tutaj Sory za spam, ale jak ja nie dam propozycji to już nikt nie pomyśli o tym.
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 2 Lipca 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 2 Lipca 2013 Z tego co zdążyłam ogarnąć ściągając mapę, to jest całkiem fajna, aczkolwiek duża. Bardzo. Może właśnie idealna na taką ilość graczy jak jest na zombie. Trzeba byłoby zagrać i sprawdzić. Myślę, że na razie jestem na tak. Ciekawość mnie zje. :)
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 2 Lipca 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 2 Lipca 2013 na czas przetestowania mapy można wgrać ;D
Zasłużony Fragowicz Władek Opublikowano 6 Lipca 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 6 Lipca 2013 Można wgrać na próbę.
Właściciel GET Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Właściciel Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie.Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi