Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer, na którym nadano karę:  [ 4FUN ] Fragujemy.com :: [SKINY|FREEVIP|LECZENIE|ASYSTY] (de_cbble)

Nick z gry:KuseCzki Z KozieJ MiseCzki
Data nadania kary: 11.02.2024 - 18:10:13-

Opis zdarzenia: Gram sobie na serwerze a nagle dostałem bana że mam czerwonego wargoda ale ja już dostałem bana za to odbanowaliście mnie
Czy przyznajesz się do używania oszustwa: nie - Jak chodzi o innych czerwonych wargody to sprawdzałem czy można było używać nowe cfg czy jest legalny

• ZKKF
Opublikowano (edytowane)

:fg_face_cat:

zawczasu.png

redwargod.png

"ale ja już dostałem bana za to odbanowaliście mnie"

dog smile.jpg

Edytowane przez hashyl
  • Administrator Główny
Opublikowano

Tutaj poszedłem mocno Ci na rękę, zwłaszcza, że Twoje tłumaczenia były logiczne i sensowne, dodatkowo zawsze byłeś gotowy wykonywać skan wargoda, jak i wrzucać dema.

Dostawałeś ssy i je wrzucałeś i wszystko było w porządku, no właśnie ale..

W dniu 11.02.2024 o 18:53, KluseCzki To Kocur napisał:

Jak chodzi o innych czerwonych wargody to sprawdzałem czy można było używać nowe cfg czy jest legalny

Po wprowadzonych zmianach odnośnie wargoda nie ma czegoś takiego, że sobie będziesz co chwilę coś sprawdzał, potem wejdziesz na forum, zrobisz odwołanie i mamy przychylić się do Twojego ub, ponieważ Ty coś kolejny raz sprawdzałeś..

Przykro mi, ale to nie przejdzie - trzeba było nie sprawdzać, a jeśli chcesz ub tutaj to zostaje Ci zapłacenie bezpośrednio na stronie wargod za usunięcie red raportów.

• Administrator Główny
Opublikowano

fg_gun.png

Twoje odwołanie zostało odrzucone

Powód: Nadana kara związana z WarGodem jest słuszna

- --

[!] Jeśli nie zgadzasz się z powyższą decyzją, prosimy o zgłoszenie do Opiekuna Sędziów, który ponownie rozpatrzy Twoje odwołanie!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności