KluseCzki To Kocur Opublikowano 11 Lutego 2024 Wykluczony Opublikowano 11 Lutego 2024 Serwer, na którym nadano karę: [ 4FUN ] Fragujemy.com :: [SKINY|FREEVIP|LECZENIE|ASYSTY] (de_cbble) Nick z gry:KuseCzki Z KozieJ MiseCzki Data nadania kary: 11.02.2024 - 18:10:13- Opis zdarzenia: Gram sobie na serwerze a nagle dostałem bana że mam czerwonego wargoda ale ja już dostałem bana za to odbanowaliście mnie Czy przyznajesz się do używania oszustwa: nie - Jak chodzi o innych czerwonych wargody to sprawdzałem czy można było używać nowe cfg czy jest legalny
ZKKF has Opublikowano 11 Lutego 2024 ZKKF Opublikowano 11 Lutego 2024 (edytowane) "ale ja już dostałem bana za to odbanowaliście mnie" Edytowane 11 Lutego 2024 przez hashyl
KluseCzki To Kocur Opublikowano 11 Lutego 2024 Autor Wykluczony Opublikowano 11 Lutego 2024 (edytowane) na pisałem żę sprawdzałem cfg JESZCZE REPORT PISZE CFG Screen jest niepełny Edytowane 11 Lutego 2024 przez KluseCzki To Kocur ravioli, 11 Lutego 2024 Poczekaj cierpliwie na osobę decyzyjną 1
Administrator Główny gtx Opublikowano 14 Lutego 2024 Administrator Główny Opublikowano 14 Lutego 2024 Tutaj poszedłem mocno Ci na rękę, zwłaszcza, że Twoje tłumaczenia były logiczne i sensowne, dodatkowo zawsze byłeś gotowy wykonywać skan wargoda, jak i wrzucać dema. Dostawałeś ssy i je wrzucałeś i wszystko było w porządku, no właśnie ale.. W dniu 11.02.2024 o 18:53, KluseCzki To Kocur napisał: Jak chodzi o innych czerwonych wargody to sprawdzałem czy można było używać nowe cfg czy jest legalny Po wprowadzonych zmianach odnośnie wargoda nie ma czegoś takiego, że sobie będziesz co chwilę coś sprawdzał, potem wejdziesz na forum, zrobisz odwołanie i mamy przychylić się do Twojego ub, ponieważ Ty coś kolejny raz sprawdzałeś.. Przykro mi, ale to nie przejdzie - trzeba było nie sprawdzać, a jeśli chcesz ub tutaj to zostaje Ci zapłacenie bezpośrednio na stronie wargod za usunięcie red raportów.
Administrator Główny gtx Opublikowano 14 Lutego 2024 Administrator Główny Opublikowano 14 Lutego 2024 Twoje odwołanie zostało odrzucone Powód: Nadana kara związana z WarGodem jest słuszna - -- [!] Jeśli nie zgadzasz się z powyższą decyzją, prosimy o zgłoszenie do Opiekuna Sędziów, który ponownie rozpatrzy Twoje odwołanie!
Rekomendowane odpowiedzi