Skocz do zawartości

[KOSZ] Odwołanie - [WPISZ SWÓJ NICK] -defaultplayer* WTF?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer,  [ ONLY DD2 #02 ] Fragujemy.com :: [RANGI|SKINY|STATTRACKI|ASYSTY]
Game: Counter Strike 1.6   Browse: Counter Strike 1.6 Servers
Address: 54.38.134.10

Rodzaj kary: ban 
Powód kary: Aktywny ban
Data nadania kary: poniedziałek, 08 stycznia 24 - 16:50:54Wstaw 5 screenow w formacie .TGA!Odbanowany

Nick z gry: defaultplayer* WTF?
Opis zdarzenia: Mimo że udostępniłem zrzuty ekranu na Twojej stronie, Twój administrator o imieniu Kasto nadużył swojej władzy i zbanował mnie.  i narzekam na niego
Czy przyznajesz się do popełnionego czynu: tak - jeśli masz coś na sumieniu, lepiej się przyznaj / nie:       Jeśli jest tylko jeden winowajca, to jest to osoba o imieniu Kasto, już na niego narzekam.

• Karambit w plecy (-) 1
Opublikowano
9 minut temu, defaultplayer napisał:

Data nadania kary: poniedziałek, 08 stycznia 24 - 16:50:54Wstaw 5 screenow w formacie .TGA!Odbanowany

Ban od którego się odwołujesz to nie ten z datą 8 stycznia 16:50, a 9 stycznia 16:33 (link). Zainwestuj swoje 5 minut uwagi na to od czego się odwołujesz i w jaki sposób (wszystko jest napisane niechlujnie) to może uniknąłbyś pisania kolejnego tematu z odwołaniem, bo mam wrażenie że Ci kompletnie nie zależy.

10 minut temu, defaultplayer napisał:

Czy przyznajesz się do popełnionego czynu: tak - jeśli masz coś na sumieniu, lepiej się przyznaj / nie:       Jeśli jest tylko jeden winowajca, to jest to osoba o imieniu Kasto, już na niego narzekam.

Tutaj chyba potrafisz wykreślić niepotrzebne dane, czy to już za dużo? Chcesz aby kolejny temat wylądował w koszu?

• Administrator
Opublikowano

Napisz raz jeszcze porządnie te odwołanie uzupełniając poprawnie wszystkie dane oraz nazwę tematu, bo już narzekam.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Administrator
Opublikowano

fg_gun.png

*** Wiadomość została wygenerowana automatycznie ***

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności