defaultplayer Opublikowano 11 Stycznia 2024 Fragowicz Opublikowano 11 Stycznia 2024 Serwer, [ ONLY DD2 #02 ] Fragujemy.com :: [RANGI|SKINY|STATTRACKI|ASYSTY] Game: Counter Strike 1.6 Browse: Counter Strike 1.6 Servers Address: 54.38.134.10 Rodzaj kary: ban Powód kary: Aktywny ban Data nadania kary: poniedziałek, 08 stycznia 24 - 16:50:54Wstaw 5 screenow w formacie .TGA!Odbanowany Nick z gry: defaultplayer* WTF? Opis zdarzenia: Mimo że udostępniłem zrzuty ekranu na Twojej stronie, Twój administrator o imieniu Kasto nadużył swojej władzy i zbanował mnie. i narzekam na niego Czy przyznajesz się do popełnionego czynu: tak - jeśli masz coś na sumieniu, lepiej się przyznaj / nie: Jeśli jest tylko jeden winowajca, to jest to osoba o imieniu Kasto, już na niego narzekam. 1
Hopsialala Opublikowano 11 Stycznia 2024 Wykluczony Opublikowano 11 Stycznia 2024 9 minut temu, defaultplayer napisał: Data nadania kary: poniedziałek, 08 stycznia 24 - 16:50:54Wstaw 5 screenow w formacie .TGA!Odbanowany Ban od którego się odwołujesz to nie ten z datą 8 stycznia 16:50, a 9 stycznia 16:33 (link). Zainwestuj swoje 5 minut uwagi na to od czego się odwołujesz i w jaki sposób (wszystko jest napisane niechlujnie) to może uniknąłbyś pisania kolejnego tematu z odwołaniem, bo mam wrażenie że Ci kompletnie nie zależy. 10 minut temu, defaultplayer napisał: Czy przyznajesz się do popełnionego czynu: tak - jeśli masz coś na sumieniu, lepiej się przyznaj / nie: Jeśli jest tylko jeden winowajca, to jest to osoba o imieniu Kasto, już na niego narzekam. Tutaj chyba potrafisz wykreślić niepotrzebne dane, czy to już za dużo? Chcesz aby kolejny temat wylądował w koszu?
Administrator Majtol Opublikowano 11 Stycznia 2024 Administrator Opublikowano 11 Stycznia 2024 Napisz raz jeszcze porządnie te odwołanie uzupełniając poprawnie wszystkie dane oraz nazwę tematu, bo już narzekam. 1
Administrator Majtol Opublikowano 11 Stycznia 2024 Administrator Opublikowano 11 Stycznia 2024 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi