KooXioR XD Opublikowano 27 Grudnia 2023 Fragowicz Opublikowano 27 Grudnia 2023 (edytowane) Siemanko jest problemik z moim vipem kupiłem vipa na 7 dni w poniedziałek a dzisiaj się loguje i go nie mam... przy okazji zgłoszę jeszcze jeden problem nie wiem czy tak ma teraz być czy jak ale nie pokazuje hit points za ile zadaliśmy obrażenia przeciwnikowi i ile hp mu zostało pozdrawiam @ GET to może tak powiedz gdzie mam napisać albo jako właściciel przenieś temat ???? założyłem dzisiaj konto nie wiem gdzie to na tym forum napisac Edytowane 27 Grudnia 2023 przez KooXioR XD
Właściciel GET Opublikowano 27 Grudnia 2023 Właściciel Opublikowano 27 Grudnia 2023 A od kiedy w tym dziale zgłasza się problem z vipem?
Administrator Majtol Opublikowano 27 Grudnia 2023 Administrator Opublikowano 27 Grudnia 2023 53 minuty temu, KooXioR XD napisał: @ GET to może tak powiedz gdzie mam napisać albo jako właściciel przenieś temat ???? założyłem dzisiaj konto nie wiem gdzie to na tym forum napisac Wystarczy tylko dobrze poczytać i poszukać, jak nie na forum to w miejscu, w którym dokonujesz zakupu. Dział Techniczny: https://fragujemy.com/forum/1046-dział-techniczny-pomoc-z-usługami/ Pozdrawiam. 1
Administrator Majtol Opublikowano 27 Grudnia 2023 Administrator Opublikowano 27 Grudnia 2023 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi