killer44 Opublikowano 6 Grudnia 2023 Fragowicz Opublikowano 6 Grudnia 2023 (edytowane) Serwer, na którym nadano karę: dd2 medale leczenie Nick z gry: killer Data nadania kary: 06.12.2023 godz ok 12 Rodzaj stwierdzonego oszustwa: nie znam podowu bana Czy przyznajesz się do używania oszustwa: NIE Podczas odpalania nowej mapy na serwerze dd2 otrzymałem bana bezpodstawnie. Gram uczciwie i nie używam żadnych czitów. Nie mogę połączyć się z serwerem na konsoli wyświetla się info ze zostałem zbanowany. Na waszej stronie z banami nie widnieje mój nick ani Ip. Mam wykupionego VIPa. Liczne na szybkie załatwienie problemu. Piona Edytowane 6 Grudnia 2023 przez killer44
Legendarny Fragowicz KADAS Opublikowano 6 Grudnia 2023 Legendarny Fragowicz Opublikowano 6 Grudnia 2023 Cześć, Jeśli masz taki komunikat ,,Nie mozesz wejsc na serwer - wejdz na Fragujemy.com i wyjasnij to..." To przeczytaj ten temat -> https://fragujemy.com/topic/90997-problem-z-wejsciem-na-serwer/ Jak coś innego to daj znać. Pozdrawiam 1
killer44 Opublikowano 6 Grudnia 2023 Autor Fragowicz Opublikowano 6 Grudnia 2023 Pasek postępu dołączania na serwer stoi w miejscu, na konsoli w której wpisuje hasło do VIPa jest informacja o aktywnym banie.
Legendarny Fragowicz Raien Opublikowano 6 Grudnia 2023 Legendarny Fragowicz Opublikowano 6 Grudnia 2023 2 godziny temu, killer44 napisał: Liczne na szybkie załatwienie problemu. Piona A ja liczę na szybkie załączenie jakiegoś screena z konsoli, kuli ruszać dla jakiegoś bzdurnego przypadku nie będę. 1
Legendarny Fragowicz Raien Opublikowano 7 Grudnia 2023 Legendarny Fragowicz Opublikowano 7 Grudnia 2023 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi