Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

na reddicie wywiązała się dyskusja, czy dobrym pomysłem nie byłoby zablokowanie najbardziej toksycznym graczom dostępu do rankedów, przy okazji obnażając absurdy riotowego systemu karania graczy :fg_face_thonk:

jakoś w docie działa :P

Cytat

Is he the person saying "talon e off balcony" in my games?

Cytat

I've had that one too in my games. Also popular: "go 0/1 irl"

Cytat

I got banned from a game where i didnt type anything and the chat logs showed i literally said nothing… riot support reversed it and was incapable of explaining what triggered it.

EDIT found the ticket https://imgur.com/a/rU4MN5H

• Fragowy Mister
Opublikowano

Według mnie powinni przywrócić Trybunał, bo przy obecnym stanie nieraz dostaje się niezasłużoną karę, a Trybunał jakoś działał. 

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Jako, że jestem najmilszym graczem ligi i pochwalić się mogę honorem lvl 0 na każdym koncie, mam 2 teksty za które nigdy nie byłem banowany:

- find a bridge and start fishing with your jaw

- you need to get caitlyn r'd (irl) (bardziej risky, uzywalne tylko kiedy cait jest w grze)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano
6 godzin temu, Kasto napisał:

Według mnie powinni przywrócić Trybunał, bo przy obecnym stanie nieraz dostaje się niezasłużoną karę, a Trybunał jakoś działał. 

odkąd zniknął czynnik ludzki w nadawaniu kar przejęty przez AI dochodzi właśnie do takich absurdów, do dziś pamiętam frajdę, kiedy za poprawne werdykty w trybunale przyznawali IP :fg_pepe_heart: a sam jestem szczęśliwym posiadaczem judgment kayle, którego zawsze (jeśli już gram kayle XD) to wybieram ze względu na jego rarity, bo w sumie bazowy model kayle jest ok po reworku i nie potrzeba fajnego skinka tzw pay to win

kayl.png.6b41089a610214cdbf7ee2c310197d0b.png

4 godziny temu, EXEC_RIG=VEDA/. napisał:

Jako, że jestem najmilszym graczem ligi i pochwalić się mogę honorem lvl 0 na każdym koncie, mam 2 teksty za które nigdy nie byłem banowany:

- find a bridge and start fishing with your jaw

- you need to get caitlyn r'd (irl) (bardziej risky, uzywalne tylko kiedy cait jest w grze)

dostałem kiedyś ostrzeżenie za słowo monkey i spadł mi honor level xD