Zasłużony Fragowicz mirhard Opublikowano 13 Listopada 2023 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 13 Listopada 2023 na reddicie wywiązała się dyskusja, czy dobrym pomysłem nie byłoby zablokowanie najbardziej toksycznym graczom dostępu do rankedów, przy okazji obnażając absurdy riotowego systemu karania graczy jakoś w docie działa Cytat Is he the person saying "talon e off balcony" in my games? Cytat I've had that one too in my games. Also popular: "go 0/1 irl" Cytat I got banned from a game where i didnt type anything and the chat logs showed i literally said nothing… riot support reversed it and was incapable of explaining what triggered it. EDIT found the ticket https://imgur.com/a/rU4MN5H Cytuj
Fragowy Mister Kasto Opublikowano 13 Listopada 2023 Fragowy Mister Opublikowano 13 Listopada 2023 Według mnie powinni przywrócić Trybunał, bo przy obecnym stanie nieraz dostaje się niezasłużoną karę, a Trybunał jakoś działał. Cytuj
Legendarny Fragowicz Raien Opublikowano 13 Listopada 2023 Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Listopada 2023 Jako, że jestem najmilszym graczem ligi i pochwalić się mogę honorem lvl 0 na każdym koncie, mam 2 teksty za które nigdy nie byłem banowany: - find a bridge and start fishing with your jaw - you need to get caitlyn r'd (irl) (bardziej risky, uzywalne tylko kiedy cait jest w grze) 3 Cytuj
Zasłużony Fragowicz mirhard Opublikowano 13 Listopada 2023 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 13 Listopada 2023 6 godzin temu, Kasto napisał: Według mnie powinni przywrócić Trybunał, bo przy obecnym stanie nieraz dostaje się niezasłużoną karę, a Trybunał jakoś działał. odkąd zniknął czynnik ludzki w nadawaniu kar przejęty przez AI dochodzi właśnie do takich absurdów, do dziś pamiętam frajdę, kiedy za poprawne werdykty w trybunale przyznawali IP a sam jestem szczęśliwym posiadaczem judgment kayle, którego zawsze (jeśli już gram kayle XD) to wybieram ze względu na jego rarity, bo w sumie bazowy model kayle jest ok po reworku i nie potrzeba fajnego skinka tzw pay to win 4 godziny temu, EXEC_RIG=VEDA/. napisał: Jako, że jestem najmilszym graczem ligi i pochwalić się mogę honorem lvl 0 na każdym koncie, mam 2 teksty za które nigdy nie byłem banowany: - find a bridge and start fishing with your jaw - you need to get caitlyn r'd (irl) (bardziej risky, uzywalne tylko kiedy cait jest w grze) dostałem kiedyś ostrzeżenie za słowo monkey i spadł mi honor level xD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi