utleniaczsnk Opublikowano 27 Października 2023 Fragowicz Opublikowano 27 Października 2023 dlaczego dostalem bana ? utleniacz snk lpu ? za aima niby chyba ? ludzie ja mam 35lat , aima nawet bym nie umial pobrac i zainstalowac , ogarnijcie sie i mnie odblokujcie
[DC] Opiekun Serwera Discord KuToRi Opublikowano 27 Października 2023 [DC] Opiekun Serwera Discord Opublikowano 27 Października 2023 https://fragujemy.com/forum/647-kary-za-cheaty-i-skrypty/ Załóż tutaj zgodnie ze wzorem.
Właściciel GET Opublikowano 27 Października 2023 Właściciel Opublikowano 27 Października 2023 6 minut temu, utleniaczsnk napisał: ludzie ja mam 35lat Ojej, do grobu się już szykujesz?
utleniaczsnk Opublikowano 27 Października 2023 Autor Fragowicz Opublikowano 27 Października 2023 1 minutę temu, GET napisał: Ojej, do grobu się już szykujesz? lepiej pomoz a nie obrazasz , po co tu jestes jak nie chcesz pomoc ? 4 minuty temu, KuToRi napisał: https://fragujemy.com/forum/647-kary-za-cheaty-i-skrypty/ Załóż tutaj zgodnie ze wzorem. dziekuje
Właściciel GET Opublikowano 27 Października 2023 Właściciel Opublikowano 27 Października 2023 Gdzie Cię obrażam? Wyśmiewam tylko Twoje wypociny, że wiek 35 lat to jakaś kaplica. Ogarnij się i nie płacz, bo jak widać życie jest "krótkie".
utleniaczsnk Opublikowano 27 Października 2023 Autor Fragowicz Opublikowano 27 Października 2023 1 minutę temu, GET napisał: Gdzie Cię obrażam? Wyśmiewam tylko Twoje wypociny, że wiek 35 lat to jakaś kaplica. Ogarnij się i nie płacz, bo jak widać życie jest "krótkie". nie ladnie tak kogos wysmiewac , ale skoro sprawia ci to przyjemnosc to spoko, a teraz pomozesz ?
Właściciel GET Opublikowano 27 Października 2023 Właściciel Opublikowano 27 Października 2023 Grzegorz Borys ma 44 lata, a mimo to zabił swojego najpewniej 6-letniego syna. Argument o wieku jest zawsze żenujący, bo 35 lat to wiek między młodością, a średnim wiekiem. Jak tego dalej nie rozumiesz, to może pora nie wchodzić w świat Internetu. Pozdrawiam 1
Właściciel GET Opublikowano 27 Października 2023 Właściciel Opublikowano 27 Października 2023 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi