Legendarny Fragowicz CyCu Opublikowano 5 Czerwca 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Czerwca 2013 Dobra jest tak parę propozycji mam: 1. Wgrać plugin który dodaje kolejkę do gry. Jakiś zielony kwadrat na końcu mapy oświetla pierwszą osobę i z nią się TT bije później druga osoba która przeszła itd. 2. Na starym DR z tego co pamiętam był plugin (czy co to było) który od razu po wyjściu TT wybierał nowego dzięki czemu nie było tych wszystkich resetów i nie zabierało kasy. (gracze często się na to skarżą). 3. Dodać coś takiego jak "Przelew" (lub coś w tym stylu). Dawało by to, że ktoś wybiera tą opcję, wybiera gracza i ile chce mu kasy pożyczyć/przekazać. (według mnie miłe urozmaicenie gry). 4. Dodać jednak tą opcje /mute. 5. Dodanie VIP'a na serwer. Co by posiadał VIP? Mógłby posiadać 2 SG (które mógłby otrzymywać na starcie). Prefix na chacie. Dodatkowe życie. 6. Na starym DR'ze pamiętam też było coś takiego jak życie za zabicie TT, które można było wykorzystać po umarciu. Tylko tam było tak, że co mapę były te życia resetowane a teraz żeby zostawały. Dziękuję i mam nadzieję, że niektóre z nich będą rozpatrzone pozytywnie.
Zasłużony Fragowicz Władek Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 5 Czerwca 2013 1 - Tak 2 - Tak 3 - Nie jest to konieczne / dla mnie neutralny 4 - Tak 5 - Ciekawa propozycja, jestem za. 6 - Nie jest to konieczne, wystarczą zycia kupowane za $.
Właściciel GET Opublikowano 5 Czerwca 2013 Właściciel Opublikowano 5 Czerwca 2013 1. Ten plugin wiąże się z pluginem bicia rekordów, który został zaprojektowany przez R3X'a. Niestety, na pewno nie pojawi się to na tę chwilę, w przyszłości jeśli naprawią się pewne błędy z tym pluginem, może będzie taka możliwość. Przypominam, że takie coś obniża jakość gry. Starałem się jak najdokładniej zoptymalizować DR i rzeczywiście ta jakość poszła w górę. Ale są jeszcze pewne miejsca, które wymagają poprawy optymalności i na tym głównie się skupimy. Nie róbmy pod górkę. 2. Pomyślimy, najpierw trzeba się zająć innymi sprawami niż to. Obecnie ten pomysł ma niższy priorytet, tak jak pierwszy, bo na DR trzeba wykonać szereg innych usprawnień. Wprowadzanie czegoś nowego, gdzie jest jeszcze wiele do zrobienia, może spowodować bałagan. 3. Po dłuższym przemyśleniu, stwierdzam nie. Każdy ma swoje pieniądze, a wysyłanie do innych nie jest korzystne dla gry. Każdy powinien zdobyć dla siebie i umiejętnie to wykorzystywać. No chyba, że zrobilibyśmy limity pewne, np. gracz musi być żywy (zarówno wysyłający jak i odbierający) albo od określonej rangi. To mogłoby rzeczywiście współgrać, natomiast przekazywanie swobodne pieniędzy na sam początek, może przynieść skutki odwrotne. 4. Mogę się do tego przychylić, zobaczy się. 5. To administracja zadecyduje. Obecnie nie widzę takiej potrzeby. Żadne prośby graczy w tej kwestii nie zostaną podane ani pozytywnemu, ani negatywnemu rozpatrzeniu, bo po prostu o tym zdecyduje administracja. V.I.P będzie mógł funkcjonować wtedy, kiedy wykona się wszystkie potrzebne łatki, aktualizacje, optymalizacje. Nie oszukujmy się, że na tę chwilę V.I.P mógłby być nie rentowny jak w przypadku ZM czy 4FUN. 6. Absolutnie nie. Życie mamy wykorzystać na danej mapie, a nie jeszcze na kolejnej. Wtedy musielibyśmy ograniczyć odrodzenie do jednego razu, bo byłoby to niesprawiedliwe. PS. Jak ja nienawidzę jak ktoś pisze "neutral". Nie tylko tyczy się to Ciebie - władek. Tak samo inni. Co to znaczy neutral? Albo jesteś za tym albo nie, zamiast neutral jest szereg innych słów, ciekawszych niż ten wstrętny, obrzydliwy wyraz "neutral". Ktoś musi wiedzieć czego chce, czego wymaga, bo to wygląda jakby ktoś był sierotką i nie wiedział o co chodzi. Albo ktoś jest na nie albo na tak, a jak nie potrafi tego napisać, to niech się rozpisze nawet na pół strony byleby wywnioskować cokolwiek z tej wypowiedzi. A co można wywnioskować z neutral? Że mu tu jest rzekomo na rękę! Na rękę to możesz założyć zegarek albo kajdanki, a nie na rękę iść z propozycją.
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 6 Czerwca 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 6 Czerwca 2013 1. Do tego szczerze mówiąc jestem sceptycznie nastawiona. Bo z jednej strony faktycznie by się przydało, aczkolwiek niekoniecznie. Można się zawsze jakoś dogadać. ;) 2. Suma sumarum gra i tak zaczyna się jakby była od nowa. To - jest mi zupełnie obojętne. 3. A powiedz mi po cóż na przykład? 4. Zdecydowanie tak. Bez komenatrza tu się nawet obejdzie. 5. A to czemu nie? Przyda się, gra będzie ciekawsza, można spróbować. 6. Nie, co mapę nie. Najlepiej to "sprawowało" się jak było na jednej rundzie. No i zawsze się oszczędzało troszkę kasy. Podsumowując: Pewnie "za" jestem tylko dla 4 i 5. Reszcie przydałoby się troszkę "modyfikacji". ;)
Legendarny Fragowicz CyCu Opublikowano 6 Czerwca 2013 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 6 Czerwca 2013 Ok. Dzisiaj po przemyśleniu ta 3 propozycja jest bezsensu. Co do tych żyć to właściwie mogło by być na daną mapę po przeczytaniu Nesty Twojego wpisu wydaję mi się, że tak było by lepiej. Mi najbardziej zależy na tej zamianie po wyjściu z TT. Nie mówię też, że od razu tu i teraz musi to być wgrane wiem, że są rzeczy ważniejsze niż wgrywanie "bezsensownych" pluginów. Ja chętnie poczekam aż DR będzie miał najwyższą możliwą optymalizację i wtedy po wgrywać niektóre z tych pluginów.
AsSteX Opublikowano 7 Czerwca 2013 Fragowicz Opublikowano 7 Czerwca 2013 Jestem na tak. Ale bez 3. Przyda się to na Deathrunie.
Didek Opublikowano 7 Czerwca 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 7 Czerwca 2013 Fajne propozycje jestem Za ! Tylko w 3 punkcie to chyba będzie nie wypał, ale można wgrać zobaczyć czy będzie pożyteczne.
Właściciel GET Opublikowano 18 Stycznia 2020 Właściciel Opublikowano 18 Stycznia 2020 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi