Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Dlaczego zgłoszenie tak oczywistego czitera jest rozpatrywane prawie tydzień @ GET

Plus dodam od siebie jako gracz dd2 #1 że Admin Pastor po zgłoszeniu go na forum już nie dominuje całego serwera robiąc po 100 parę score, tylko przegrywa najprostsze pojedynki czyli co nagle by nastąpił taki regres formy przez tydzień?

Edytowane przez CreepyDiamond
  • Ustrzel fraga! (+) 1
  • Karambit w plecy (-) 1
  • Serduszko fragowe (+) 1
  • Właściciel
Opublikowano
9 godzin temu, CreepyDiamond napisał:

Dlaczego zgłoszenie tak oczywistego czitera jest rozpatrywane prawie tydzień @ GET

A dlaczego z góry zakładasz, że ktoś jest cheaterem? Dopóki nie będzie zamkniętego tematu z oceną to nie można prowadzić w ten sposób retoryki. Szantażem też niczego nie ugrasz, bo moglibyśmy przecież rozpatrzyć temat pozytywnie i go zamknąć, ale chyba każdemu zależy na tym, aby tego typu zgłoszenia były rozpatrywane z należytą starannością? Tym bardziej, że @ Pastor  ( co nie jest tajemnicą ) był już kiedyś oskarżany o cheatowanie i to przez samego @ gtx , ale niestety ze względu na wystarczającą ilość dowodów nie został zbanowany ( taką decyzję podjął idiota, którego wstyd mi aż oznaczać -@ esej ). I też wahaliśmy się przed przyjmowaniem jego podania, ale patrząc obiektywnie to miał wykonywanego Wargoda, który okazał się być czystym, a także kilkukrotnie screeny, które też niczego nie wykazały. I nie, nie wydaję werdyktu, ale chcę przekazać, że takie zaczepki pozostawiają niesmak i tworzą presję nikomu niepotrzebną.

Tak samo w sytuacji @ Nielot ... Nikt, dosłownie nikt, poza rzucaniem obelg, zaczepkami i głupimi uwagami, nie potrafił przez kilka miesięcy usiąść do tematu, rozpisać dema i pomóc w zebraniu dowodów. Do czasu aż wreszcie to nastąpiło, ale po czasie został oceniony tak jak został i jak widać słusznie, że po "fali banowania kont" jego konto Steam otrzymało status VAC.

Takie sytuacje pokazują, że nie ma i nie było nigdy zgody na jakiekolwiek przyzwalanie na łamanie regulaminów i zasad, a tym bardziej na kolesiostwo - jest to wręcz absurdalne, skoro @ EXEC_RIG=VEDA/. , @ Sauri  czy ja potrafimy nieraz ostro zareagować w odwołaniach, skargach czy podaniach na admina, a także wyciągać konsekwencje wobec osób funkcyjnych. Może dlatego nigdy nie było tutaj sytuacji, aby UBTeam za pieniądze dawał UB? Może dlatego nigdy nie było sytuacji, aby Opiekun serwera wyciągnął pliki i je sprzedawał po kątach? I może dlatego nasz projekt trzyma się świetnie od prawie 12 lat? Czy naprawdę nikt nie pomyślał o tym? Ja rozumiem, że czasem niektóre sprawy trwają dłużej, ale nie zapominajcie, że jesteśmy też ludźmi i nie mamy tylko jednej rzeczy na głowie, jednego priorytetu czy jednego problemu do rozwiązania tylko wszystko, tym bardziej, że w tej chwili trwają porządki wewnętrzne po tym, jak wyszedł Counter-Strike 2...

9 godzin temu, CreepyDiamond napisał:

Plus dodam od siebie jako gracz dd2 #1 że Admin Pastor po zgłoszeniu go na forum już nie dominuje całego serwera robiąc po 100 parę score, tylko przegrywa najprostsze pojedynki czyli co nagle by nastąpił taki regres formy przez tydzień?

I tak na koniec, zapytam: ile Ty masz lat? 5? Takie argumenty to tylko od dzieciaków czytałem więc jeśli jesteś starszy to spoważniej i nie wprowadzaj zamętu do tematu.

• Ustrzel fraga! (+) 4
  • Serduszko fragowe (+) 1
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności