Jump to content

Recommended Posts

Chciałbym zakupić dysk zewnętrzny 500 giga najmniej , co polecicie dobrego tak do 100 zł ??? niektórzy gadają piszą że ADATA ale czy do 100 zł znajdę to nie wiem liczę na waszą pomoc dz. Nowy najlepiej ale to ciężko nawet używka jak sprawna też może być.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Similar Content

• By xZioło
      Serwer, na którym nadano karę: wpisz serwer, na którym otrzymałeś karę

Rodzaj kary: ban
      Powód kary: @ Joker.^^
      Data nadania kary: 24.08.2023 20:00

Nick z gry: TWUJ STARY
      Opis zdarzenia: Grając na serwerze upomniałem gracza o zakazie kampienia, gdzie gracz stał za filarem i z niego nie wychodził, a wcześniej stał pod rampą na mapie kox i zmieniał skiny. Administrator był na serwerze ale nie zareagował. Joker napisał na chat, że on nie kampi po czym odpisałem mu, że najwyraźniej nie wie kiedy jest kampienie. Admin przeszedł na specta i dostałem bana na 1dzień za to, że zwróciłem mu uwagę gdyż on nie zareagował.
      Czy przyznajesz się do popełnionego czynu: tak - N I E
    • By Makówa
      Kto pamieta ten serwer albo podobne tego typu serwery grało sie kiedyś, ale już niestety nie ma serwerów polskich Zombie Escape eh

• By Stary czlowiek
      Nick: Stary czlowiek 
      Planowana data urlopu: 16.06.2021-23.06.2021
      Powód urlopu: Praca nie mam czasu szczególnie ze otwieram teraz własna działalność 
      Uwagi:
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy