Maniura Opublikowano 15 Września 2023 Fragowicz Opublikowano 15 Września 2023 (edytowane) Serwer, na którym nadano karę: FFA Rodzaj kary: ban Powód kary: Nie wiem Data nadania kary: 15.09.2023 00.18 Nick z gry: Maniura Opis zdarzenia: Nie wiem co się stało, nie znam się może. Gram w tą grę po 15 latach przerwy wróciłem w lutym po zerwaniu Achillesa i z nadmiaru czasu powróciłem na Wasz serwer. Nie znam się może mi ktoś wytłumaczy jakie wykroczenie popełniłem . Pozdrawiam Czy przyznajesz się do popełnionego czynu: nie wiem o co chodzi Edytowane 15 Września 2023 przez Maniura
DESTRO Opublikowano 15 Września 2023 Donator Opublikowano 15 Września 2023 z tego co widzę masz zrobione ssy, które musisz poprostu wrzucić w odpowiednim dziale na forum
[DC] Opiekun Serwera Discord KuToRi Opublikowano 15 Września 2023 [DC] Opiekun Serwera Discord Opublikowano 15 Września 2023 Tu wrzucamy ss, instrukcja też jest https://fragujemy.com/forum/204-screenshoty-povy/
[DC] Opiekun Serwera Discord KuToRi Opublikowano 15 Września 2023 [DC] Opiekun Serwera Discord Opublikowano 15 Września 2023 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi