Sektorek Opublikowano 19 Czerwca 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 19 Czerwca 2014 ja gram na 83 z ekipą która wygrała sw. 61 :)
TakiTam Opublikowano 2 Września 2014 Fragowicz Opublikowano 2 Września 2014 ja to dano w plemiona nie grałem ale wole stary styl bez dodatków bo pierwszy swiat na krórym prubowałem grac to chyba 5 na na 7,8 lub 9 :) tak dano to było ekipa sie odpowiednia trafiła a el przy 400wiochach + zaczyna sie to troche nudzić bo kończa w tedy nie było
Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 3 Września 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 3 Września 2014 Najgorzej zacząć. Jak trafisz do ekipy dobrej to się rozwijasz elegancko.
Legendarny Fragowicz Dario203 Opublikowano 4 Września 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 4 Września 2014 ja gram na s80 i ś81 ś79 wygralismy niedawno. zaczynałem na ś1 a na ś23 miałem najwięcej pkt, ok 45mln :)))
Właściciel GET Opublikowano 7 Października 2014 Właściciel Opublikowano 7 Października 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Gry → Ze świata gier do Gry → Gry sieciowe i przeglądarkowe → Plemiona
Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 13 Października 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Października 2014 Moje ostatnie chwile gry na serwerze 83 :) Zdjęcie wykonane 30 maja bieżącego roku.
Zasłużony Fragowicz Nikoś Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 6 Stycznia 2015 Edytowałem nazwę wątku z powodu istnienia dwóch tematów o tej samej nazwie "Plemiona". Zarazem temat zostaje zamknięty z powodu braku zainteresowania. W razie potrzeby raportuj post.
Legendarny Fragowicz spod Opublikowano 1 Marca 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 1 Marca 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie.Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi