Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

od wczoraj zawiesilo mi serwer i proby polaczenia kocza sie na nie ladowaniu wgl paska- reetrying connect serwer i nic stoi.

na inne serwery bez problemu moge wejsc, mialem wczoraj nonsteam,\

z tej okazji az kupilem pierwszy raz od 11 lat steam i na cs steam rowniez nie dziala, juz nie mam pomysłów :(

Opublikowano

Niestety nadal nic, jest ladowanie, nie ładuje ani jednego kafelka, po czym retrying connect i fail connect czy jakos tak, :( :( :(

Opublikowano

Czy ktos jest w stanie pomoc ? przypomne ze na nonsteam i na steam nie dziala, a na inne serwery moge wbic 

Opublikowano

to jest kpn holenderski, z routera mam polaczenie kablem enthernet i router jest na antene, mam 6 serwerow i nie moge sie polaczyc z kazdym z fragujemy i jednym z innej sieci, a dodajac kolejne to laczy normlanie, dodam ze zawiesilo mi cs i jak awaryjnie wylaczylem to juz nie moglem wejsc, moze jakis ban wlecial od was czy cos ?

klikajac serwer, wyskakuje serwer not responting i potem gdy klikne polacz to normalnie sie odpala ale nie laduje

sadas

Opublikowano

EDIT ! DZIAŁA , polaczylem sie z interenetem z telefonu, normalnie wszedlem, potem wrocilem do interenetu z domu i rowniez zadzialalo, wystarczylo wejsc na chwile z innym interenetem, prawie komputer wybuchł od tych przerobek ale udalo sie, dzieki wielkie wariat, zamykamy !

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności