Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Witam, piszę do was z prośbą o popisanie z takim 1 chłopcem który był nie miły wobec mojej dziewczyny. Chciałem was prosić o pomoc konkretnie o popisanie na numer gadu gadu 45106841 żeby zobaczył jak to jest gdy się rozpowszechnia czyjś prywanty numer. Będę wdzięczny gdy trochę go pomęczycie. Dzięki wam z góry ;)

• Właściciel
Opublikowano

Nie wiem dlaczego miałbym się wtrącać w takie sprawy. Trochę to dziecinne i wolałbym żeby forum nie było pośrednikiem jakimś albo łącznikiem. Forum nie jest na pewno od takich rzeczy, nie wiem czy ktoś się ze mną zgodzi.

Według mnie, takie coś powinieneś napisać komuś prywatnie i działać. Po co zniżać się do poziomu kogoś kto tak zrobił? Oj, rogal, rogal.. Troszeczkę pomyśl, bo potem powstają takie sytuacje, gdzie jestem zmuszony pisać w taki sposób, a potem Ty się albo fochasz albo narzekasz, że każdy uważa Cię za takiego i takiego.

Także to jest moje zdanie i nie musisz go brać do siebie. Bo ja bym Ci pomógł w takiej sprawy, nie tylko Tobie, bo każdy może na mnie liczyć, ale nie w takich warunkach.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Wiesz, jakbym miał kase to bym pojechał dał w ryj i wrócił :D

Póki co spam leci, ale sam nie dam rady :P

• Fragowy Mister
Opublikowano

Będę wdzięczny gdy trochę go pomęczycie. Dzięki wam z góry ;)

Ech, tak za darmo to nikt ci tego nie zrobi ( chyba że komuś się cholernie nudzi w domu, nie ma cs'a ani innych gier "czasozżeraczy"  no to są jakieś szanse). 

W dodatku rzeczywiście to trochę dziecinne jak to Nesty napisał. Takich rzeczy to w podstawówce może i bym się chętnie podjął, no ale nie jestem w podstawówce.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Ech, tak za darmo to nikt ci tego nie zrobi ( chyba że komuś się cholernie nudzi w domu, nie ma cs'a ani innych gier "czasozżeraczy"  no to są jakieś szanse). 

W dodatku rzeczywiście to trochę dziecinne jak to Nesty napisał. Takich rzeczy to w podstawówce może i bym się chętnie podjął, no ale nie jestem w podstawówce.

Chcę by mu się znudziło i na pewno się odwali, nie podoba się? dajcie do archiwum ;]

Opublikowano

Oj tak , z całą sympatią itp ale myślę , że sprawy prywatne nie tuuu ;)

Opublikowano

a ja mimo tego że gimnazjum już minąłem parę lat temu , pomogę w misternym planie :) ale to jak wrócę z prawda jazdy

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

A co mi tam, oko za oko, ząb za ząb. :D A dawno się nie bawiłam... czasem można. ;)

• 2 lata później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności