Wiktoria 凸 (◣_◢) 凸 Opublikowano 4 Sierpnia 2023 Fragowicz Opublikowano 4 Sierpnia 2023 Serwer, na którym nadano karę: wpisz serwer, na którym otrzymałeś karę ONLY DD2 #02 Rodzaj kary: ban / mute ban Powód kary: wpisz tu powód otrzymanego bana lub muta sgs, co jest dziwne, skoro co trzecia osoba na serwerze robi sgsy, więc dlaczego reszta pozostaje bezkarna? Druga sprawa, nie dostałam wcześniej żadnego upomnienia/kicka także uważam że ban AŻ na tydzień to lekka przesada (chyba, że mi zwrócicie hajs za vipa :D) Data nadania kary: wpisz tu przybliżoną datę oraz orientacyjną godzinę zdarzenia Wygasa: 11.08.2023 - 20:54:18 Nick z gry: wpisz tu swój nick na serwerze Wiktoria Opis zdarzenia: opisz nam krótko i zwięźle sytuację przed otrzymaniem kary - niewłaściwe jest tu obrażanie kogokolwiek; w przypadku, kiedy opis wcelowałam się na mida z awupy, wychyliłam bodajże na gsie i w tym samym momencie otrzymałam bana. Czy przyznajesz się do popełnionego czynu: tak jeśli faktycznie w regulaminie jest zakaz robienia gsów - to po części tak, jednak wciąż uważam, że admin powinien dać mi chociażby kicka, nie jestem głupia, bo już kilka serwerów na różnych sieciach miałam okazje adminować.
Administrator Główny gtx Opublikowano 4 Sierpnia 2023 Administrator Główny Opublikowano 4 Sierpnia 2023 1. Zły dział 2. Admin nie musi Cię ostrzegać przed i każdy dostaje tydzień bez wyjątku. 2 1
[DC] Opiekun Serwera Discord KuToRi Opublikowano 4 Sierpnia 2023 [DC] Opiekun Serwera Discord Opublikowano 4 Sierpnia 2023 załóż nowy temat w tym dziale https://fragujemy.com/forum/647-kary-za-cheaty/
[DC] Opiekun Serwera Discord KuToRi Opublikowano 4 Sierpnia 2023 [DC] Opiekun Serwera Discord Opublikowano 4 Sierpnia 2023 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi