Legendarny Fragowicz Maciej Opublikowano 30 Października 2011 Legendarny Fragowicz Opublikowano 30 Października 2011 Krótki opis: Film przedstawia krótki taniec Cristiano Ronaldo po strzelonej bramce, oraz taniec Neymara. Neymar ft. Cristiano Ronaldo & Marcelo - Ai Se Eu Te Pego - HD
Legendarny Fragowicz Krakers Opublikowano 30 Października 2011 Legendarny Fragowicz Opublikowano 30 Października 2011 ja pierdziele hahahaah
Legendarny Fragowicz Maciej Opublikowano 31 Października 2011 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 31 Października 2011 Popraw jak możesz na takie, jak ja mam.Zrobione, dzięki za uwagę.
Właściciel GET Opublikowano 11 Października 2014 Właściciel Opublikowano 11 Października 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Pozostałe → Gospoda → Humor do Pozostałe → Gospoda → Filmiki z YouTube
Legendarny Fragowicz spod Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi