Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Siema Misiek!

Widzę cię często na serwerze i nigdy nie miałem z tobą nieprzyjemności, a to dobry znak! Masz dużo argumentów przemawiających za przyjęciem twojego podania. Między innymi duży staż i sumienność w twojej grze na serwerze - nie widać za dużych przerw, a to bardzo dobre.

Jedynym minusem jest tutaj fakt, że bardzo mało się udzielasz na serwerze, ale myślę, że będziesz w stanie rozwinąć skrzydła i będzie możliwość przyjęcia cię w grono Administratorów 

Pozdrawiam! 

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zmieszanie 1
  • Sponsor
Opublikowano
3 minuty temu, Czekoladowy napisał:

Siema Misiek!

ale twój wiek bardzo mi nie pasuje z pełnieniem funkcji Admina.

Ale przepraszam bardzo jakie to ma znaczenie mimo młodego wieku??, Wiek to jest tylko liczba! nie jest zbyt istotna!!. Miałem już dwóch młody adminów i po mimo 13lat @ ja mam czas  @ torson1337 naprawdę potrafili pokazać poziom w porównaniu do osób z dużym stażem pełnienia funkcji ! 

16 minut temu, Czekoladowy napisał:

Mógłbyś napisać gdzie pełniłeś funkcję admina lub w jaki sposób znasz panel admina. 

Jak ma ci napisać ? skoro dał że nie pełnił funkcji admina, więc nie rozumiem po co to pytanie.

52 minuty temu, MiSiEkkk napisał:

Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com:  NIE
Czy kiedykolwiek sprawowałeś funkcję adminaNIE
Czy posiadasz podstawową wiedzę w zakresie funkcji admina: TAK 

44 minuty temu, Czekoladowy napisał:

Jedynym minusem jest tutaj fakt, że bardzo mało się udzielasz na serwerze, ale myślę, że będziesz w stanie rozwinąć skrzydła i będzie możliwość przyjęcia cię w grono Administratorów 

Bez sensu!

@ Czekoladowy  Nie rozumiem było już tyle podań do tego czasu a właśnie w tym podaniu coś cię skłoniło i musiałeś zadać bez Sensowne pytania a tym bardziej dla mnie, pomimo małego spędzenia czasu na serwerze i raptem zabierasz głos dziwnie?. 

Czekoladowy,

Przepraszam moje niedopatrzenie. Mogłeś napisać na priv, że coś nie gra :) 

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Serduszko fragowe (+) 5
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności