nWk'Biba Opublikowano 18 Maja 2013 Fragowicz Opublikowano 18 Maja 2013 Moja propozycja jest taka aby dodać nowe rs'y bo te już trochę się znudziły :PTe rs'y poniżej sam robiłem i nie ma mowy że je po prostu od kogoś zgapiłem ;) http://www.speedyshare.com/TeFvR/Rs.rar Może nie ma tu za dużo ich ale zawsze coś :) Licze że coś z nich się znajdzie na serwerze. 1
kacperek ♥ ™ Opublikowano 18 Maja 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 18 Maja 2013 (edytowane) Ja tam jestem na tak ,bo nawet są ciekawe !Liczę na to, że na pewno bd cycki bd pompa na serwie ! :D Edytowane 18 Maja 2013 przez kacperek ♥ ™
Właściciel GET Opublikowano 18 Maja 2013 Właściciel Opublikowano 18 Maja 2013 Nowy RS postaramy się dać na Boże Ciało czyli za tydzień w poniedziałek. I na pewno weźmiemy pod uwagę propozycje użytkowników. Jeśli ktoś inny chciałby również dodać propozycje, proszę śmiało pisać :)
Legendarny Fragowicz CyCu Opublikowano 19 Maja 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 19 Maja 2013 (edytowane) Mi się podobały z Twoich propozycji: 1. Cycki pompa 2. Inna - More Than Friends 3. Wilki Lecę bo chcę. Parę piosenek ode mnie: 1. . Bardzo fajny skicik mi poprawiał często humor :).2. Krewella - Come And Get It (Razihel Remix). Bardzo fajny początek. 3. Arab - buch w płuca (acapella). Wszystkie razem skrócone wersje te które według mnie powinny być w RS. To tyle ode mnie. Edytowane 21 Maja 2013 przez CyCu
Właściciel GET Opublikowano 19 Maja 2013 Właściciel Opublikowano 19 Maja 2013 Ale wycięte - cycu. Mi się podobają wilki jeszcze :) Nie można zapominać o starych, dobrych kawałkach :)
blanciK~ Opublikowano 22 Maja 2013 Fragowicz Opublikowano 22 Maja 2013 Bardzo fajne rs'y :P Chciałbym je usłyszeć na serwerze ;]
Właściciel GET Opublikowano 30 Maja 2013 Właściciel Opublikowano 30 Maja 2013 Zamykam wątek. RS zostanie zmieniony jutro - zgodnie z obietnicą.
Właściciel GET Opublikowano 18 Stycznia 2020 Właściciel Opublikowano 18 Stycznia 2020 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi