LANIA Opublikowano 4 Czerwca 2023 Streamer Opublikowano 4 Czerwca 2023 Serwer, na którym nadano karę: wpisz serwer, na którym otrzymałeś karę Rodzaj kary: mute Powód kary: wpisz tu powód otrzymanego bana lub muta Data nadania kary: wpisz tu przybliżoną datę oraz orientacyjną godzinę zdarzenia Nick z gry: LANIA Opis zdarzenia: opisz nam krótko i zwięźle sytuację przed otrzymaniem kary - niewłaściwe jest tu obrażanie kogokolwiek; w przypadku, kiedy opis Czy przyznajesz się do popełnionego czynu: nie Jeszcze raz: 1) logi wyrwane z kontekstu to nie dowod, serwer ma specyficzna atmosfere i ludzie sobie czasem docinaja, czasem sie przekomarzaja 2) wiele skarg - konkrety 3) gdyby admin mial z tym problem, dalby bana, przeciez widac, ze to żarty W pierwszych sekundach demka slychac jak Falcon czyta nick Imperatora, ze LANIA SCHYLA SIE DO SSA A co bylo w moim prowokujacego? Prosze o ponowne rozpatrzenie odwolania. Nie zgadzam sie z gagiem na 3 miesiace. Nic zlego nie robie, za surowa kara, poprosze o dowody i konkrety, Nieobiekywna decyzja, nie podaliscie zadnych dowodow, ktore przemawiaja za tym, ze 'zasluguje'. Skarg na forum na mnie: brak. Po co wyciagac stare dowody na poprzednia skarge? Skrocenie gaga do tygodnia. Jak komus przeszkadza moj glos, to jest opcja mute. I to jest odpowiedz serwera top1 w Polsce? @ Sauri To ja tez mam nie polecac tego serwera i nie zapraszac ludzi? Acha, okej, nie wyjasnia nic. http://583486.node43.pukawka.pl/hltv-2306032141-de_css_mirage-1685821260-1685822580.zip
Legendarny Fragowicz KAKAOWE OKO SAURONA Opublikowano 4 Czerwca 2023 Legendarny Fragowicz Opublikowano 4 Czerwca 2023 Poszedłem Ci na rękę z wyciszeniem zamiast bana, a Ty piszesz kolejne odwołanie, więc jak rozumiem nagle Ci się odwidziało? Jak na razie to jedyne na co mam ochotę, to wyrzucić twoje odwołanie do kosza i dodać Ci +1 do profilu, żeby się ładnie świeciło. Temat jest dla mnie skończony, więc każde twoje odwołanie będzie lądować na wysypisku. I tak jak poprzednio. Nie polecam i nie pozdrawiam. 1
Legendarny Fragowicz KAKAOWE OKO SAURONA Opublikowano 4 Czerwca 2023 Legendarny Fragowicz Opublikowano 4 Czerwca 2023 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi