Szymajda Opublikowano 29 Marca 2023 Fragowicz Opublikowano 29 Marca 2023 Witam Nazywam się Krystian Gram już dłuższy czas na FRAGUJEMY Zombie Mod i ostatnio dostałem bana do 02.04.2023 na nick [Kolorowy Mis !!!!!] za obrazę admina. Wczoraj próbowałem kupić vipa na serwerze przez smsa ale nie mogłem. Godzinę później próbowałem się zalogować na serwer i wyskoczył mi komunikat żebym skontaktował się z FRAGUJEMY.COM i to wyjaśnił. Dlatego stąd też moja wiadomość. Bardzo bym chciał dalej grać na serwerze Zombie mod. Cały czas też was wspieram poprzez zakup vipa. Dziękuje za wyrozumiałość i życzę miłego dnia. Pozdrawiam Nick z gry: Kolorowy Mis !!!!!
SMx Opublikowano 29 Marca 2023 Donator Opublikowano 29 Marca 2023 O mój dobry Boże co tutaj się dzieje… To jest odwołanie, zgłoszenie problemu czy co bo nie rozumiem? Skoro dostałeś bana, do 02.04 to chyba logiczne powinno być tez to, ze nie będziesz w stanie wejść na serwer do tego czasu (?). 1
Szymajda Opublikowano 29 Marca 2023 Autor Fragowicz Opublikowano 29 Marca 2023 Nie No ogarnąłem już dostałem mute na czat na 1 tydzień. Nie mogłem wejść na serwer bo zmieniłem nick na inny. Ale teraz mam problem z zakupem vipa nie mogę wysłać smsa od wczoraj. Macie coś zablokowane ?
Legendarny Fragowicz KADAS Opublikowano 29 Marca 2023 Legendarny Fragowicz Opublikowano 29 Marca 2023 Masz włączone usługi premium u operatora? Wyskakuje Ci jakiś komunikat?
Szymajda Opublikowano 29 Marca 2023 Autor Fragowicz Opublikowano 29 Marca 2023 Wcześniej normalnie kupowałem mam ten sam nr telefonu i kartę z Orange na koncie mam 25 zł i nie mogę smsa wysłać a inne smsy mi działają normalnie byku
Właściciel GET Opublikowano 30 Marca 2023 Właściciel Opublikowano 30 Marca 2023 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi