HeTysz is back Opublikowano 16 Lutego 2023 Fragowicz Opublikowano 16 Lutego 2023 Siemka. Generalnie sprawa wygląda w sposób następujący iż kupiłem pro vipa jakies 15 minut temu, odczekalem do zmiany mapy i do tej pory go nie posiadam. Dodam do tego, ze po wpisaniu kodu zwrotnego sms i wpisaniu hasła na serwer pisało, ze provip został zakupiony. Co mam zrobić w związku z tym? Pozdrawiam cieplutko
Revo1 Opublikowano 16 Lutego 2023 Fragowicz Opublikowano 16 Lutego 2023 Podpinam się pod temat kupiłem pro vipa o godzinie 17:04 wszystko porobione jak należny i tp... Problem wygląda tak ze mam dodatkowy skok i spraya a broni brak. 1
Legendarny Fragowicz kulson Opublikowano 16 Lutego 2023 Legendarny Fragowicz Opublikowano 16 Lutego 2023 Cześć, Napiszcie chłopaki tutaj https://fragujemy.com/forum/395-cs-16-csgo-wsparcie-techniczne/.
Legendarny Fragowicz kulson Opublikowano 16 Lutego 2023 Legendarny Fragowicz Opublikowano 16 Lutego 2023 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi