Paciaciak Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zawieszony Opublikowano 29 Kwietnia 2013 PS. Nesty , Paciak , co jest grane ? nie wierzycie we mnie ? Ja tam wierzę, ale pomoc się przyda, bo jest prawie ciągle full serwer, czym więcej adminów tym lepiej (oczywiście,że są ogarnięci). ;*
Właściciel GET Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Właściciel Opublikowano 29 Kwietnia 2013 To już nie o to chodzi czy wierzę czy nie, serwer ma 24 sloty i ogarnianie jego przez jedną osobę jest paranormalne.
N3v3R Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Co dla Ciebie paranormalne , dla mnie stało się codziennością , powiem Ci szczerze że więcej czasu poświęcam dla serwera niż na edukacje do prawa jazdy. Gdzie tam poszło kupę kasy.. Ale nie powiem chciałbym wbić na serwer i pilnować adminów zamiast graczy :) , tak byłoby ciekawiej :)
Właściciel GET Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Właściciel Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Nie tylko jedną, ale nie będę się kłócił. Ale nie w tym kontekście mówiłem. Ja wiem, że są inni admini, ale tu zupełnie o co innego chodziło. powiem Ci szczerze że więcej czasu poświęcam dla serwera niż na edukacje do prawa jazdy. Gdzie tam poszło kupę kasy.. Ale to jest Twoja decyzja i dlatego należy przyjmować adminów. Mam nadzieję, że przyjęty admin, dając mu szansę - wykaże się.
N3v3R Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Wiem nowi są potrzebni , musi być nas więcej , haxów przybywa to i adminów musi. W grupie raźniej , niestety do tego przysłowia przyczepiły się też ostatnio haxy.. Mam również nadzieje że się wykaże , pokładam w nim nadzieje ^^ , jak w każdym nowym
Właściciel GET Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Właściciel Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Ale już skończmy dyskusję, bo kandydatura nie jest od tego. Oddzielam.
Rekomendowane odpowiedzi