Skocz do zawartości

[oddzielony] Podanie by Polakpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PS.

Nesty , Paciak , co jest grane ? nie wierzycie we mnie ?

Ja tam wierzę, ale pomoc się przyda, bo jest prawie ciągle full serwer, czym więcej adminów tym lepiej (oczywiście,że są ogarnięci). ;*
Opublikowano

Co dla Ciebie paranormalne , dla mnie stało się codziennością , powiem Ci szczerze że więcej czasu poświęcam dla serwera niż na edukacje do prawa jazdy. Gdzie tam poszło kupę kasy..

Ale nie powiem chciałbym wbić na serwer i pilnować adminów zamiast graczy :) , tak byłoby ciekawiej :)

• Właściciel
Opublikowano

Nie tylko jedną, ale nie będę się kłócił.

Ale nie w tym kontekście mówiłem. Ja wiem, że są inni admini, ale tu zupełnie o co innego chodziło.

powiem Ci szczerze że więcej czasu poświęcam dla serwera niż na edukacje do prawa jazdy. Gdzie tam poszło kupę kasy..

Ale to jest Twoja decyzja i dlatego należy przyjmować adminów. Mam nadzieję, że przyjęty admin, dając mu szansę - wykaże się.

Opublikowano

Wiem nowi są potrzebni , musi być nas więcej , haxów przybywa to i adminów musi.

W grupie raźniej , niestety do tego przysłowia przyczepiły się też ostatnio haxy..

Mam również nadzieje że się wykaże , pokładam w nim nadzieje ^^ , jak w każdym nowym

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności