-----blady cris----- Opublikowano 12 Stycznia 2023 Fragowicz Opublikowano 12 Stycznia 2023 Skarga na: admina Dlaczego składasz skargę: Dostałem Mute na 2 godziny. Nick z gry: ---blady cris----- Nick osoby oskarżonej: nie wiem,nie pochwalił się widocznie go go bolało że za dużo informacji dawałem. I przy tym żartowałem sobie z szeregowego. Że Kuca i kupę Robi. Bądź też po zabiciu mnie w żartobliwy sposób mówiłem że mnie go gość jebanitku zajebał. Data zdarzenia: 11:00 12.01.2023 Opis zdarzenia: tak jak wyżej napisałem ikomu nie ublizalem. Tylko w sposób żartobliwy reszta Graczy jakoś nie robiła z tego problemu. Tyłki się jeszcze śmiali. ADMIN ZAJMIJ SIE SERWEREM A NIE BZDURAMI. BO W TEN SPOSOB MUSISZ CALY SERWER ZBANOWAC! CHYBA ZE CHCIALEM ZABLYSNAC, LUB ZNUDZILA CI SIE FUNKCJA ADMINA. POPROSTU ZREZYGNUJ Z FUNKCJI. DODAM DO TEGO ZEBY WYCIAGNAC WNIOSKI ZA BEZPODSTAWNE NALOZENIE NA MNIE MUTE NA 2 H. I WIDAC ZE CIE EWIDENTNIE BOLALO. ZE ZBYT DOBRE STATYSTKI MIALEM. Dowód:
Zasłużony Fragowicz Thylele ★ Opublikowano 12 Stycznia 2023 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 12 Stycznia 2023 Cześć, Jeżeli nie zgadzasz się z otrzymaną karą odwołaj się w tym dziale ---> https://fragujemy.com/forum/1492-pozostałe-bany-i-muty/ Nick admina który Cię zmutował to: @ ANTYSZCZEPIONKOWIEC! 1
Zasłużony Fragowicz Thylele ★ Opublikowano 12 Stycznia 2023 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 12 Stycznia 2023 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi