Karo(L) Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Fragowicz Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Wykonywanie celów mapy przez zombie.
Właściciel GET Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Właściciel Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Ja pierdziele xD Weź może dodaj w nazwie filmiku "fragujemy.com". Przykład: zabawa zombie na serwerze Fragujemy.com czy coś takiego albo samo fragujemy.com na końcu dopisz. Oczywiście jeśli możesz.
Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 24 Kwietnia 2013 I znowu mnie nie było xD
Karo(L) Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Autor Fragowicz Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Ja pierdziele xD Weź może dodaj w nazwie filmiku "fragujemy.com". Przykład: zabawa zombie na serwerze Fragujemy.com czy coś takiego albo samo fragujemy.com na końcu dopisz. Oczywiście jeśli możesz. Już. :D SUBSKRYBUJCIE MOJE KONTO.
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 24 Kwietnia 2013 I to jest przykład tego, że ludzie nie wykonują celów mapy. We 3 macie bana ;D
Właściciel GET Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Właściciel Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Takie filmiki będziemy wrzucać na oficjalne konto Fragujemy.com na YT :)
Legendarny Fragowicz Bangarang Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 24 Kwietnia 2013 To chyba znaleźliśmy człowieka od robienia filmików na yt :)
Zasłużony Fragowicz Hs^Fatal1T Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 24 Kwietnia 2013 A jest takie? :D
Karo(L) Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Autor Fragowicz Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Miło, dziękuję Wam za także zaje*istą, wyje*istą w kosmos opinię. :)
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Takie filmiki będziemy wrzucać na oficjalne konto Fragujemy.com na YT :) A wgl. to istnieje konto? Proponowałem to już z 6-7 miesięcy temu i dotąd nie zrobione xD W prawdzie mogę się tym zająć :)
Karo(L) Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Autor Fragowicz Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Takie filmiki będziemy wrzucać na oficjalne konto Fragujemy.com na YT :) A wgl. to istnieje konto? Proponowałem to już z 6-7 miesięcy temu i dotąd nie zrobione xD W prawdzie mogę się tym zająć :) A umiesz kręcić? Pokaż swoje filmiki. :D
Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Ja coś tam umiem xD
Zasłużony Fragowicz Hs^Fatal1T Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Czym nagrywasz? Fraps? :)
Właściciel GET Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Właściciel Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Doskonale pamiętacie przecież filmik promujący sieć na rocznicę, to doskonale powinniście pamiętać o nazwie kanału dla tego filmiku - http://www.youtube.com/user/Fragujemycom
Karo(L) Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Autor Fragowicz Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Doskonale pamiętacie przecież filmik promujący sieć na rocznicę, to doskonale powinniście pamiętać o nazwie kanału dla tego filmiku - http://www.youtube.com/user/Fragujemycom Priv.
Zasłużony Fragowicz Damo Opublikowano 8 Lutego 2019 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 8 Lutego 2019 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi